تیتر امروز

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...
سال بازگشت بزرگ و سقوط باورنکردنی/ ترامپ چطور برگشت و دلیل رفتن اسد چه بود؟
ویژه برنامه نوروزی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی؛ بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ (قسمت چهارم)

سال بازگشت بزرگ و سقوط باورنکردنی/ ترامپ چطور برگشت و دلیل رفتن اسد چه بود؟

این چهارمین قسمت از ویژه برنامه نوروزی ۱۴۰۴ دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی است که به بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ می‌پردازد. در این برنامه بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید آمریکا و سقوط بشار...

هاشم‌زایی: استیضاح‌کنندگان ظریف نمی‌خواهند CFT در مجلس و بیرون از مجلس به تصویب برسد

یک عضو فراکسیون امید مجلس گفت: به نظر می‌رسد استیضاح ظریف که مسجل است در مجلس رای نمی‌آورد به منظور اثرگذاری بر روی نهادها، مجلس و سایر مراکز تصمیم‌گیر است که به FATF ملحق نشویم.

کد خبر: ۱۵۹۰۰
۰۹:۵۴ - ۱۴ آذر ۱۳۹۷

دیدارنیوز - عبدالرضا هاشم زایی نماینده تهران و عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس با اشاره به طرح استیضاح ظریف در مجلس، گفت: اگر بخواهیم به عملکرد دولت نمره بدهیم قطعا آقای ظریف نمره قابل قبول و بالایی می‌گیرد. نمی‌دانم ریشه استیضاح ظریف چیست و قبل از ایشان بسیاری از مراجع قضایی به صورت رسمی و غیررسمی درباره پولشویی اظهار نظر می‌کردند.
 
او ادامه داد: زمانیکه اعلام می‌کنند که 12 میلیارد دلار قاچاق در کشور می‌شود، قاچاق پول سیاه است و پولشویی انجام می‌شود اما چرا یک عده صحبت‌های ظریف را بر نمی‌تابند؟ من معتقدم استیضاح ظریف کاملا سیاسی و استیضاح‌کنندگان می‌دانند که این استیضاح در مجلس رای نمی‌آورد و حتما رای پایینی خواهد داشت.
 
این نماینده مجلس تاکید کرد: به نظر نمی‌رسد که استیضاح ظریف به صحن علنی مجلس بیاید احتمالا تعداد امضاهای آن از حد نصاب می‌افتد.
 
هاشم‌زایی در خصوص هدف استیضاح‌کنندگان ظریف، گفت: این گروه که نوعا مخالف با ملحق شدن ایران با کنوانسیون FATF هستند، بیشتر می‌خواهند CFT در مجلس و بیرون از مجلس به تصویب نرسد. خوشبختانه مراکز تصمیم‌گیری در قانون گذاری زیاد داریم!
 
او با انتقاد از افزایش مراکز تصمیم‌گیر در قانون گذاری، تاکید کرد: در قانون اساسی تنها مرجع قانون گذاری مجلس بود و مصوبه‌های مجلس باید به تایید شورای نگهبان می‌رسید اما در حال حاضر با استناد به بسیاری از مسایل هم رهنمود به مجلس داده می‌شود و هم قوانین مصوب مجلس رد می‌شود.
 
این نماینده مجلس ادامه داد: حتی مجمع تشخیص مصلحت نظام برای داوری میان مجلس و شورای نگهبان آن هم در زمانیکه اختلاف در قانون گذاری پیش بیاید، تشکیل شده است اما رسما در قانون گذاری دخالت می‌کند؛ حتی قبل از اینکه لایحه یا طرح به شورای نگهبان برود و اختلافی ایجاد شود.
 
هاشم‌زایی گفت: مجمع تشخیص مصلحت نظام هیاتی ایجاد کرده به نام هیات نظارت بر سیاست‌های کلی که هم رهنمود می‌دهد و هم لوایح و طرح‌ها را پیشاپیش و قبل از ارسال به شورای نگهبان رد می‌کند. بنابراین مراکز قانونگذاری زیاد است.
 
او در پایان تاکید کرد: به نظر می‌رسد استیضاح ظریف که مسجل است در مجلس رای نمی‌آورد اما باز هم مطرح می‌شود  وبه منظور اثرگذاری بر روی نهادها، مجلس و سایر مراکز تصمیم گیر است که به FATF ملحق نشویم.
منبع: اعتماد
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی