تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...

زلزله ۴.۷ ریشتری زاهدان را لرزاند؛ مردم در خیابان‌ها

بنا بر اعلام مرکز زلزله‌نگاری، زلزله‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر زاهدان مرکز سیستان وبلوچستان را در ساعت ۰۰:۴۴:۳۷ بامداد امروز (سه‌شنبه) لرزاند.

کد خبر: ۱۵۸۷۹۵
۰۸:۲۳ - ۳۰ آبان ۱۴۰۲

زلزله ۴.۷ ریشتری در زاهدان

دیدارنیوز: زلزله‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان را لرزاند.

این زلزله در عمق ۱۰ کیلومتری زمین در ۱۸ کیلومتری زاهدان، ۶۸ کیلومتری میرجاوه و ۸۹ کیلومتری سرجنگل، سیستان و بلوچستان رخ داده است.

وقوع این زلزله که در تمام نقاط زاهدان حس شد باعث شد بسیاری از مردم در خیابان‌ها حضور یابند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان در این رابطه با اشاره به وقوع زمین لرزه ۴.۷ در زاهدان، گفت: تیم‌های عملیاتی برای اطمینان بیشتر در آماده‌باش هستند.

مجید محبی بیان اینکه زمین لرزه‌ای بامداد امروز حوالی شهر زاهدان را لرزاند، اظهار داشت: شدت این زمین لرزه ۴.۷ ریشتر برآورد شده است.

وی با بیان اینکه تاکنون تلفات یا مصدومیتی از این زمین لرزه گزارش نشده است، افزود: تیم‌های ارزیاب برای بررسی خسارت‌های احتمالی در منطقه حضور دارند و در صورت بروز خسارات احتمالی در اولین فرصت از طریق رسانه‌های رسمی اطلاع‌رسانی می‌شود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان اضافه کرد: تمامی تیم‌های عملیاتی امداد و نجات و ستاد مدیریت بحران فرمانداری زاهدان برای اطمینان بیشتر در آمادگی کامل هستند.

روابط عمومی هلال احمر سیستان و بلوچستان اعلام کرد: در پی زلزله در زاهدان تاکنون گزارشی مبنی بر ایجاد خسارت داده نشده است.

روابط عمومی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری زاهدان نیز اعلام کرد: زلزله امشب زاهدان تاکنون آوار و مصدومی نداشت.

علی عبدالرزاق نژاد رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز اظهار داشت: تاکنون خوشبختانه هیچگونه موردی از مصدومیت گزارش نشده است.

وی ادامه داد: بلافاصله پس از وقوع زلزله بیمارستان‌ها و مراکز درمانی در حالت آماده باش قرار گرفتند و تیم‌های ارزیاب به سطح شهرستان اعزام شدند.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها