تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
احمدامیرآبادی فراهانی مطرح کرد

سن بازنشستگی؛ مصوبه مجلس «ابهام» دارد

احمدامیرآبادی فراهانی، نماینده مجلس درباره افزایش سن بازنشستگی می‌گوید: آن چیزی که مجلس در حال حاضر درباره‌اش بحث کرده است به نظرم درست نبود و ما درخواست داشتیم که ابهام برطرف شود و تلاش می‌کنیم دوباره یک اصلاحیه در موردش انجام شود، چرا که ابهام دارد.

کد خبر: ۱۵۸۷۷۲
۱۳:۴۱ - ۲۹ آبان ۱۴۰۲

سن بازنشستگی؛ مصوبه مجلس «ابهام» دارد

دیدارنیوز: یک نماینده مجلس درباره انتقادات نسبت به افزایش سن بازنشستگی گفت: آن چیزی که مجلس در حال حاضر درباره‌اش بحث کرده است به نظرم درست نبود و ما درخواست داشتیم که ابهام برطرف شود و تلاش می‌کنیم دوباره یک اصلاحیه در موردش انجام شود، چراکه ابهام دارد؛ بعضی‌ها می‌گویند ۴۲ سال شده، برخی هم می‌گویند ۳۵ سال شده است. معتقدم مصوبه ابهام دارد و این باید درست شود.

احمدامیرآبادی فراهانی، درباره انتقادات نسبت به افزایش سن بازنشستگی و این‌که چرا باید برای جبران ناترازی صندوق‌های بازنشستگی سن بازنشستگی افزایش پیدا می‌کرد، گفت: صندوق‌ها مشکلات اساسی از باب مدیریت و زیر‌ساخت‌ها دارند و آن‌ها باید اصلاح شود.

این نماینده مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: هنگامی که هر حزب، گروه و جریانی بر سرکار می‌آید و یکسری آدم‌هایی که تخصص ندارند برسرکار می‌آورند و در هیات مدیره‌ها می‌گذارند، این‌ها باعث می‌شود ارزش افزوده و درآمد صندوق‌ها کاهش پیدا کند؛ در واقع این‌ها مشکلات اساسی صندوق‌ها است.

وی تاکید کرد: این باند‌ها و رانت‌های قدرتی که بعضاً شکل می‌گیرد، باعث می‌شود رفقا و هم حزبی‌های‌شان را می‌برند. این‌ها گرفتاری‌های صندوق‌ها است نه افزایش سن بازنشستگی.

امیرآبادی فراهانی یادآور شد: در دنیا بسیاری از دولت‌ها می‌آیند بعضاً سن بازنشستگی را یک تا ۴ سال افزایش می‌دهند که معضلات‌شان حل شود، اما اول این کار انجام نمی‌شود، آنجا همه چیز شفاف است و رانتی وجود ندارد.

وی ادامه داد: متاسفانه می‌خواهم بگویم آن چیزی که مجلس در حال حاضر درباره‌اش بحث کرده است به نظرم درست نبود و ما درخواست داشتیم که ابهام برطرف شود و تلاش می‌کنیم دوباره یک اصلاحیه در موردش انجام شود، چراکه ابهام دارد؛ بعضی‌ها می‌گویند ۴۲ سال شده، برخی هم می‌گویند ۳۵ سال شده است. معتقدم مصوبه ابهام دارد و این باید درست شود.

این عضو کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی درباره اینکه انتقاد به انتخاب رؤسای صندوق‌های بازنشستگی و در پاسخ به این سوال که آیا مجلس به عنوان ناظر می‌تواند بر انتخابات این صندوق‌ها ورود کند، گفت: نمی‌شود، مجلس قانون‌گذار است و این صندوق‌ها خصوصی و خصولتی هستند، خودشان مجمع دارند و مجامع‌شان باید تلاش کنند که درست شود.

وی تاکید کرد: به اعتقاد من هرچه واگذاری‌ها را بیشتر به سمت دولتی‌ها، نیمه خصوصی و خصولتی ببریم، این مشکلات را متاسفانه داریم یعنی می‌آییم در واگذاری مثلا از وزارت نفت یک پتروشیمی را می‌گیریم و به وزارت کار می‌دهیم؛ یعنی از وزیر نفت به وزیر کار می‌دهیم و از آن حالت اختصاصیِ فنی هم آن را می‌اندازیم و باعث ورشکستگی شرکت می‌شویم و از این طرف به جایی می‌دهیم که توانایی که ندارد هیچ، تخصص هم ندارد و باعث می‌شود شرکت ضررده و زیان‌ده شود.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
پرطرفدارترین ها