تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...

یوسف‌نژاد: استیضاح بطحایی در دستور کار مجلس نیست

News Image Lead

دبیر هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی با رد برخی خبرسازی ها تاکید کرد که تا این لحظه هیچ طرحی در رابطه با استیضاح وزیر آموزش و پرورش در دستور قوه مقننه قرار ندارد.

کد خبر: ۱۵۸۴۷
۱۲:۰۹ - ۱۳ آذر ۱۳۹۷
دیدارنیوز - علی‌اصغر یوسف‌نژاد، نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی با اشاره به برخی حرف و حدیث‌های ایجاد شده در رابطه با استیضاح سید محمد بطحایی، وزیر آموزش و پرورش اظهارکرد: «تا این لحظه هیچ طرح استیضاحی درباره وزیر آموزش و پرورش تقدیم هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی نشده است؛ بنابراین طرح استیضاح آقای بطحایی در دستور کار مجلس نیست.»

او ادامه داد: «البته این امکان وجود دارد که نمایندگان در حال تهیه طرح استیضاح وزیر آموزش و پرورش باشند ولی تا این لحظه چنین طرحی تقدیم هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی نشده است.»

دبیر هیات رئیسه قوه مقننه در پاسخ به این سوال که آیا در هفته آینده که هفته سرکشی نمایندگان به حوزه‌های انتخابیه است، امکان تقدیم طرح استیضاح وزرا به هیات رئیسه وجود دارد یا خیر، گفت: «بر اساس آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی نمایندگان می‌توانند در هر زمانی حتی هفته تعطیلی صحن علنی طرح استیضاح وزرا را به هیات رئیسه مجلس تحویل دهند.»

این عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از اظهارات خود با اشاره به استیضاح‌های در دست بررسی مجلس، بیان کرد: «تا این لحظه فقط طرح استیضاح سه وزیر در مجلس در حال بررسی است که وزیر آموزش و پرورش جز آنان نیست.»

او متذکر شد: «استیضاح محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه در کمیسیون امنیت ملی در حال بررسی است. استیضاح محمود حجتی به هیات رئیسه تقدیم و به کمیسیون کشاورزی برای بررسی ارسال شده است. طرح استیضاح عبدالرضا رحمانی فضلی نیز با ۱۹ امضا برای بررسی بیشتر به کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی ارسال شده است.»

بنا به اظهارات سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، طرح استیضاح وزیر امور خارجه تا دو هفته آینده در بهارستان مسکوت خواهد ماند.


ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها