تیتر امروز

از «جنبش مهسا» تا «ایستگاه وفاق» با علی شکوری‌راد
گفتگوی دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» با دبیرکل پیشین حزب اتحاد ملت

از «جنبش مهسا» تا «ایستگاه وفاق» با علی شکوری‌راد

«ایرانشهر» در نخستین برنامه از سلسه‌گفتگوهای خود با موضوع «منافع ملی ایران» به سراغ علی شکوری‌راد، دبیرکل سابق حزب اتحاد ملت رفته و به بررسی ابعاد مفهوم «وفاق» در عرصه سیاسی امروز کشور پرداخته...
فیلترینگ و هزینه میلیاردی/ ترامپ نیامده علیه ایران اقدام کرد/ اعتراف نتانیاهو به جنایت‌های بزرگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

فیلترینگ و هزینه میلیاردی/ ترامپ نیامده علیه ایران اقدام کرد/ اعتراف نتانیاهو به جنایت‌های بزرگ

این چهل و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

رئیس دانشگاه تهران: ورود دادگاه‌ها به مسائل تخصصی دانشگاه‌ها آفت جدی است

رئیس دانشگاه تهران در واکنش به بودجه های میلیاردی مراکز آموزشی و پژوهشی خارج از حوزه وزارت علوم خواستار توجه بیشتر مجلس به عدالت بودجه‌ای شد.

کد خبر: ۱۵۸۳۰
۱۱:۱۱ - ۱۳ آذر ۱۳۹۷

دیدارنیوز - محمود نیلی احمد آبادی (رئیس دانشگاه تهران) در واکنش به تخصیص بودجه ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی به مراکز آموزشی و پژوهشی خارج از حوزه وزارت علوم با وجود بودجه کم دانشگاه‌ها گفت: عدالت بودجه‌ای باید بهبود پیدا کند و بهتر است صحبت‌های لازم درباره این مساله در مجلس و دولت صورت گیرد.

رئیس دانشگاه تهران تصریح کرد: البته در این زمینه دولت هم محدودیت‌هایی دارد، اما فکر می‌کنم مجلس باید این کار را انجام دهد. سال گذشته دولت با یک اقدام مناسب بودجه‌ها را به طور شفاف اعلام کرد و همین روند کمک خواهد کرد، مجلس در سال جاری عدالت بودجه‌ای کشور را بیشتر مد نظر قرار بدهد و توجهات جدی‌تری به دانشگاه‌ها داشته باشد.

او در واکنش به احتمال صدور حکم انفصال از خدمت برای روسای دانشگاه‌هایی که آراء دیوان عدالت اداری درباره جذب بورسیه‌ها در هیات علمی را اجرا نمی‌کنند، گفت: وارد شدن برخی از دادگاه‌ها به مسائل تخصصی دانشگاه‌ها به نظر ما یک آفت است. البته نه تنها در این یک مورد بلکه موارد دیگر مثل ترفیع، ارتقا و اجبار دانشگاه‌ها به پذیرش فردی که صلاحیت‌های لازم را برای حضور در دانشگاه‌ها ندارد، یک آفت جدی است.

نیلی احمدآبادی درباره حکم جذب بورسیه‌ها در دانشگاه‌ها گفت: این مساله هم شان دادگاه‌ها را پایین می‌آورد و هم مسائل دانشگاه‌ها را زیاد می‌کند. دانشگاه اگر به کسی نیاز داشته باشد، او را پذیرش می‌کند و اگر فردی صلاحیت‌های لازم را داشته باشد، حتما خود دانشگاه در جذب آن آگاهانه عمل خواهد کرد. دانشگاه‌ها با هیچ‌کسی مشکل ویژه‌ای ندارد، بنابراین وارد شدن دادگاه به این موارد اصلا برای ما توجیهی ندارد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا در دانشگاه تهران فضا به گونه‌ای فراهم شده است که دانشجویان و اساتید براحتی و بدون هراس حرف‌هایشان را بزنند؟ گفت: ما نمی‌دانیم دانشجوها در گفتمان‌هایشان با اساتیدشان چه خواسته‎هایی دارند، اما اگر خواسته‌هایشان منطقی باشد، دلیلی برای هراس وجود ندارد.
منبع: ایلنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی