تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
لیگ قهرمانان آسیا

رای بازی جنجالی؛ سپاهان بازنده شد؟

برخی رسانه‌ها و کانال‌های خبری دقایقی پیش در حالی خبر رای دیدار سپاهان ایران و الاتحاد عربستان را اعلام کرده‌اند که حسین امیرعبداللهیان، وزیر خارجه کشورمان به تازگی از توافق ایران و عربستان برای تکرار این بازی خبر داده بود.

کد خبر: ۱۵۷۹۵۶
۲۰:۳۶ - ۱۰ آبان ۱۴۰۲

رای بازی جنجالی؛ سپاهان بازنده شد؟

دیدارنیوز: طبق اعلام منابع غیر رسمی کمیته انضباطی کنفدراسیون فوتبال آسیا رای نهایی خود را درباره بازی سپاهان و الاتحاد صادر کرده است.

ورزش سه نوشت: «سپاهان و الاتحاد قرار بود روز دهم مهرماه در ورزشگاه نقش جهان و در چارچوب هفته دوم رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا به مصاف هم بروند، که با تصمیم ناگهانی باشگاه عربستانی و ترک ورزشگاه توسط الاتحادی‌ها این بازی لغو شد.

مطلب مرتبط:

سکوت جمهوری اسلامی؛ مشکل عربستان با «سردار سلیمانی» چیست؟

الاتحاد مقابل سپاهان حاضر نشد/ سعودی‌ها: مجسمه‌ «سلیمانی» دلیل این تصمیم بود

طی هفته‌های گذشته گمانه‌زنی‌های زیادی درباره سرنوشت این مسابقه انجام شده است، اما حالا منابع غیررسمی از اعمال یک حکم سنگین انضباطی علیه سپاهان به شرح زیر خبر می‌دهند:

«بر این اساس کمیته انضباطی AFC پس از بررسی‌های لازم رای خود را صادر و طی آن تیم سپاهان را ۳ بر صفر بازنده اعلام کرده است. همچنین براساس این رای باشگاه سپاهان به پرداخت ۲۰۰ هزار دلار جریمه نقدی و برگزاری ۳ بازی خارج از ورزشگاه نقش جهان محکوم شده است.»

به گزارش دیدارنیوز، برخی رسانه‌ها و کانال‌های خبری در حالی خبر رای دیدار سپاهان را اعلام کرده‌اند که حسین امیرعبداللهیان، وزیر خارجه کشورمان به تازگی از توافق ایران و عربستان برای تکرار این بازی خبر داده بود.

مطلب مرتبط:

توافق ایران و عربستان برای تکرار بازی سپاهان - الاتحاد؛ «با بن‌فرحان در تماس بودم»

تغییرات عجیب در AFC؛ بالاخره تکلیف سپاهان - الاتحاد چه شد؟

سپاهان - الاتحاد؛ میزبانی از ایران گرفته شد؟!

ادعای رسانه عربی؛ تکرار سپاهان - الاتحاد در ورزشگاهی دیگر!

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر