تیتر امروز

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه تنگنا با محمدحسین بنی اسدی،دبیرکل نهضت آزادی ایران

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت

محمدحسین بنی اسدی، دبیرکل نهضت آزادی مهمان یکی دیگر از برنامه‌های تنگنا بود. او تاکید می‌کند که آیت الله خمینی با نخست وزیری بنی‌صدر مشکلی نداشت، اما خلخالی و ربانی شیرازی مخالفت کردند.
کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست
در گفتگوی دیدارنیوز با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست

باید ابتکار عمل رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی مذاکرات را در دست بگیریم. نکته‌ای که مقامات ما باید به آن توجه داشته باشند، این است که دیپلماسی پنهان با ترامپ، معنی نخواهد داشت.
مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

امیرعبداللهیان: کشتار انسان‌ها نشان‌دهنده عجز اسرائیل است

حسین امیرعبداللهیان، وزیر خارجه کشورمان در گفتگو با همتای لوکزامبورگی گفت: کشتار انسان‌ها در غزه و تداوم محاصره نشان دهنده عجز اسرائیل است.

کد خبر: ۱۵۷۴۴۹
۱۰:۱۵ - ۳۰ مهر ۱۴۰۲

امیرعبداللهیان: کشتار انسان‌ها نشان‌دهنده عجز اسرائیل است

دیدارنیوز: وزیر امور خارجه کشورمان در گفتگو با وزیر خارجه لوکزامبورگ گفت: کشتار انسان‌ها در حمله به یک کلیسا در غزه و تدوام محاصره این منطقه نشان دهنده عجز اسرائیل در برابر نیرو‌های مقاومت فلسطین است.

حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان شامگاه شنبه با "ژان آسلبورن"، وزیر امور خارجه لوکزامبورگ درباره روابط دوجانبه و تحولات اخیر منطقه‌ای، به ویژه وضعیت بغرنج انسانی در نوار غزه و جنایات اسرائیل علیه مردم بی دفاع فلسطین تلفنی گفتگو کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان در این گفتگو، با اشاره به سابق طولانی وزیر امور خارجه لوکزامبورگ در امور دیپلماتیک، بر لزوم توسعه و گسترش روابط دوجانبه میان دو کشور و تداوم رایزنی‌ها تاکید کرد.

امیرعبداللهیان با اشاره به ارتکاب جنایات جنگی توسط اسرائیل و فاجعه انسانی در غزه در نتیجه اقدامات افراط گرایانه نتانیاهو در به شهادت رساندن زنان و کودکان در غزه تاکید کرد: اقدامات گروه‌های مقاومت فلسطینی در راستای مقابله با اشغالگری بر اساس حقوق بین‌الملل است و جنایات جدید اسرائیل در به شهادت رساندن ۴۵۰۰ کودک و زن و غیرنظامیان، بی‌خانمان ساختن صد‌ها هزار نفر، حمله به بیمارستان‌های غزه، کشتار انسان‌ها در حمله به یک کلیسا در غزه و تدوام محاصره این منطقه به منظور جلوگیری از رساندن آب، غدا، دارو و سوخت علیرغم تلاش‌های سازمان ملل متحد، نشان دهنده عجز اسرائیل در برابر نیرو‌های مقاومت فلسطین است.

ژان آسلبورن، وزیر امور خارجه لوکزامبورگ نیز در این‌گفتگوی تلفنی، با اشاره به واقف بودن به شرایط بحرانی در غزه گفت: امیدوار هستیم هر چه سریع‌تر تنش‌ها خاتمه یافته و راه حل سیاسی در اولویت قرار گیرد.

وزیر امور خارجه لوکزامبورگ خاطر نشان کرد همواره نقش سازنده و فعال جمهوری اسلامی ایران در منطقه می‌تواند به برقراری صلح و بازگشت آرامش کمک کند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی