تیتر امروز

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...
سال بازگشت بزرگ و سقوط باورنکردنی/ ترامپ چطور برگشت و دلیل رفتن اسد چه بود؟
ویژه برنامه نوروزی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی؛ بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ (قسمت چهارم)

سال بازگشت بزرگ و سقوط باورنکردنی/ ترامپ چطور برگشت و دلیل رفتن اسد چه بود؟

این چهارمین قسمت از ویژه برنامه نوروزی ۱۴۰۴ دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی است که به بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ می‌پردازد. در این برنامه بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید آمریکا و سقوط بشار...

دومین پیوند قلب خوک به انسان

پیوند قلب خوک به انسان برای دومین بار با موفقیت انجام شد؛ این جراحی توسط همان تیمی انجام شده که در سال ۲۰۲۲ اولین پیوند قلب خوک به انسان را انجام داده بود.

کد خبر: ۱۵۶۲۲۰
۲۰:۰۶ - ۰۲ مهر ۱۴۰۲

دومین پیوند قلب خوک به انسان

دیدارنیوز: در این اقدام شگفت‌انگیز، قلب خوکی که به‌طور ژنتیکی اصلاح شده بود به یک بیمار ۵۷ ساله پیوند زده شده است.

به نقل از دیجیاتو، مرکز پزشکی دانشگاه مریلند (UMMC) برای دومین بار در تاریخ موفق شد تا قلب یک خوک را به انسان زنده پیوند بزند. این جراحی پیشگامانه توسط همان تیمی انجام شده است که در سال ۲۰۲۲ اولین پیوند قلب خوک به انسان را انجام داده بودند.

براساس گزارش CNN از این موضوع، بیمار دریافت کننده این قلب که یک مرد ۵۸ ساله به نام «لارنس فاوست» است، «در حال حاضر به‌خودی‌خود می‌تواند نفس بکشد و قلب او بدون نیاز به هیچ دستگاه حمایتی به‌خوبی کار می‌کند». براساس بیانیه این بیمارستان، او به دلیل ابتلا به بیماری عروق محیطی و عوارض ناشی از خونریزی داخلی واجد شرایط پیوند قلب سنتی نبوده است و در ۱۴ سپتامبر پس از تجربه علائم نارسایی قلبی در UMMC بستری شد.

دومین پیوند قلب خوک به انسان

دومین پیوند قلب خوک به انسان

در این آزمایش از قلب خوکی استفاده شده که به‌صورت ژنتیکی اصلاح شده است. به‌طور کلی ۱۰ ژن این خوک ویرایش شده بود که از بین آن‌ها، سه ژن برای از بین بردن قند آلفا گال موجود در سلول‌های خون خوک که می‌تواند واکنش شدیدی در سیستم ایمنی بدن انسان ایجاد کند، غیرفعال شده است. یک ژن نیز برای کنترل رشد قلب خوک اصلاح شده و ۶ ژن انسانی به ژنوم آن اضافه شده است تا احتمال پذیرش قلب توسط سیستم ایمنی افزایش پیدا کند. سازمان غذا و دارو ایالات متحده (FDA) اولین بار در سال ۲۰۲۲ استفاده از خوک‌هایی با ژن اصلاح شده برای مصرف درمانی را تأیید کرده بود.

پزشکان همچنین با یک آنتی بادی آزمایشی در حال درمان فاوست هستند که سیستم ایمنی او را بیشتر سرکوب می‌کند و از عدم پذیرش قلب توسط او جلوگیری می‌کند. علاوه بر این، خوک اهداکننده از نظر هرگونه علائم ویروسی به‌دقت غربالگری شده است و بیمار برای هر گونه نشانه‌ای از عدم پذیرش یا ایجاد ویروس‌های مرتبط با خوک به دقت تحت نظر خواهد بود.

در نهایت باید اشاره کرد که هرچند فاوست در حال حاضر شرایط خوبی دارد، اما اولین بیمار که «دیوید بنت» ۵۷ ساله بود، دو ماه پس از پیوند جان خود را از دست داد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی