تیتر امروز

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه تنگنا با محمدحسین بنی اسدی،دبیرکل نهضت آزادی ایران

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت

محمدحسین بنی اسدی، دبیرکل نهضت آزادی مهمان یکی دیگر از برنامه‌های تنگنا بود. او تاکید می‌کند که آیت الله خمینی با نخست وزیری بنی‌صدر مشکلی نداشت، اما خلخالی و ربانی شیرازی مخالفت کردند.
کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست
در گفتگوی دیدارنیوز با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست

باید ابتکار عمل رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی مذاکرات را در دست بگیریم. نکته‌ای که مقامات ما باید به آن توجه داشته باشند، این است که دیپلماسی پنهان با ترامپ، معنی نخواهد داشت.
مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ماجرای رونالدو و حضورش در تهران

مردم مقصر نیستند

به طور کلی در ماجرای رونالدو، نباید یقه مردم را گرفت و طبق معمول اینجا هم مسئولان بیشتر مقصر بودند که قضیه را مدیریت نکردند.

کد خبر: ۱۵۵۹۸۲
۱۸:۱۵ - ۲۸ شهريور ۱۴۰۲

مردم مقصر نیستند

دیدارنیوز: استقبال مردم از رونالدو اصلا عجیب نبود، اما در این ماجرا هم مثل خیلی مسایل دیگر ضعف مدیریت مشهود بود.

عده‌ای از هواداران فوتبال برای دیدن رونالدو همه کار کردند و خلاصه صحنه‌هایی ثبت شد که بازتاب جهانی هم داشت. این حجم از استقبال از رونالدو کاملاً قابل پیش‌بینی بود، اما نه برای مسئولانی که اصلاً رونالدو را نمی‌شناسند!

مسئولان ورزش و ورزشگاه و... اگر این‌کاره بودند، تازه شب بازی پرسپولیس - النصر یادشان نمی‌افتاد جلوی ورزشگاه را آسفالت کنند. حالا شما می‌خواهید این‌ها رونالدو را بشناسند و استقبال مردم را هم پیش‌بینی کنند؟! اگر پیش‌بینی می‌کردند که ملت درِ ورودی هتل را نمی‌شکستند و از تپه بالا نمی‌رفتند! بله، عده‌ای رونالدو را دوست دارند و اگر او به چین و اتیوپی و اسپانیا و عراق و سوئیس هم برود، همین صحنه‌ها پیش می‌آید. با این تفاوت که در بیشتر کشور‌ها این مسائل مدیریت می‌شود، ولی در ایران نمی‌شود. اینجا یک هنرپیشه معمولی هم که برای افتتاح یک رستوران می‌رود، مردم روی سروکولش می‌ریزند پس مسئله فقط رونالدو نیست.

تازه استقبال از رونالدو که اصلاً عجیب نبود؛ بعضی‌ها ماشین فلان بازیکن پرسپولیس و استقلال را هم می‌بوسند و کسانی که ریز مسائل فوتبال را تعقیب می‌کنند، می‌دانند این چیز‌ها خیلی هم تازگی ندارد، اما به طور کلی در ماجرای رونالدو نباید یقه مردم را گرفت و طبق معمول اینجا هم مسئولان بیشتر مقصر بودند که قضیه را مدیریت نکردند.

مردم ستاره‌ها را دوست دارند و این مسئله هیچ ربطی به سیاست و گرانی و مسائل اجتماعی و فرهنگی هم ندارد. شاید حتی در صورت حضور نیمار در ایران هم مشابه این صحنه‌ها را ببینیم و شک نکنید که آنجا هم بعضی از مسئولان هستند که بار دیگر نمره مردودی می‌گیرند نه مردم.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی