کشتی آزاد قهرمانی جهان
شکست حسن یزدانی؛ درستکار به تصمیم داور حمله کرد
پس از شکست تلخ حسن یزدانی از رقیب سنتیاش دیوید تیلور آمریکایی در فینال وزن ۸۶ کیلوگرم مسابقات قهرمانی جهان در بلگراد صربستان، پژمان درستکار مربی تیم ملی داوری این مسابقه را زیر سوال برد و درباره آن چلنج جنجالی صحبت کرد.

دیدارنیوز - سرویس ورزشی: پژمان درستکار به داوری مسابقه یزدانی و تیلور حمله کرد و آن را ناشی از نفوذ آمریکاییها دانست.
به گزارش دیدارنیوز، یزدانی که فشار زیادی را حس میکرد، فینال را عالی آغاز کرد اما بعد از یک چلنج بحث برانگیز از حریفش عقب افتاد و در نهایت ضربه فنی شد.
مطلب مرتبط:
جادوی تیلور؛ «یزدانی» ضربه شد!/ طلای ناب «زارع»
در گزارش های ورزشی مسابقات جهانی بلگراد ۲۰۲۳ کشتی آزاد آقای عامل گزارشگر ورزشی چندین بار به جای دریای خزر از واژه جعلی و ترک ستیزانه دریای مازندران استفاده کرد. اینگونه اقدامات تحریک آمیز اگر چه ممکن است برای گزارشگر مذکور آب و نون داشته باشد ولی با توجه به قوم حداکثر ترک ایران زمینه را برای دستاویز خلیج عربی مهیا می کند.