تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
مرتضی محمودوند، نماینده مجلس مطرح کرد

مردم نباشند، کشور هم نیست؛ چه برسد به جمهوری اسلامی!

مرتضی محمودوند، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به اینکه «دروغ می‌گویند اصولگرا و اصلاح طلب هستند، همه‌شان سر یک سفره نشسته‌اند»، به انتقاد از وضعیت اقتصادی کشور پرداخت و گفت: اگر مردمِ مظلوم نباشند، کشوری هم وجود ندارد، چه برسد به جمهوری اسلامی، پس به داد مردم برسید.

کد خبر: ۱۵۵۸۲۷
۱۲:۱۹ - ۲۶ شهريور ۱۴۰۲

.

دیدارنیوز: مرتضی محمودوند نماینده خرم‌آباد می‌گوید: آهای آقایان مسئول! مسائل معیشتی مردم را در قالب مسائل حزبی و گروهی نبرید. دروغ می‌گویند که اصولگرا و اصلاح‌طلب هستند، در حالی که همه با هم سر یک سفره نشسته‌اند. اگر مردمِ مظلوم نباشند، کشوری هم وجود ندارد، چه برسد به جمهوری اسلامی، پس به داد مردم برسید.

مرتضی محمودوند نماینده خرم‌آباد و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با انتقاد از وضعیت اقتصادی کشور و تنگ‌نظری‌های سیاسی که وجود دارد با رویداد۲۴ گفتگو کرده است که در ادامه می‌توانید مهمترین بخش‌های این مصاحبه را بخوانید:

* بخش قابل ملاحظه‌ای از مشکلات کشور به واسطه عملکرد و جریان‌سازی احزاب است. برخی می‌گویند اصولگرا و عده‌ای دیگر می‌گویند اصلاح‌طلب و مرتب هم تقصیر‌ها را گردن هم می‌اندازند در حالی که این یک موضوع، شعاری و نمادین و به باور من، حرفی بچه‌گانه است.

* حتی می‌بینیم که در شهرستان‌های کوچک، مردم در مقابل هم قرار می‌گیرند که فلانی راست یا چپ است و از طرفی، در بالاترین سطوح شاهدیم که همین افرادی که مردم به خاطرشان در مقابل هم قرار گرفتند، همه با هم قوم و خویش، فامیل و رفیق هستند و تنها این مردم هستند که آسیب دیدند و می‌بینند.

* امروز می‌گوییم معیشت مردم مهم است و مثلاً باید مشکلات درمان، دارو و تامین پزشک مردم حل شود، ولی در خروجی کار می‌بینیم بسیاری از افراد، اگر یک مریضی مختصری هم بگیرند، توان درمان را ندارند. واقعاً این موضوع جای تاسف دارد آن هم برای مملکتی با این همه ثروت و مکنت.

* اینکه در جاده‌های کشور می‌بینیم تعداد زیادی خودرو در راه مانده‌اند به خاطر خرابی و عدم‌بنزین، دل آدم را به درد می‌آورد. این‌ها اکثراً قشر ضعیف، بازنشسته و با خانواده هستند و این افراد حتی پول جرثقیل برای جابجایی ماشین‌شان را هم ندارند.

* در صحن مجلس گفتم به زن و بچه مردم رحم کنید تا خدا به زن و بچه شما رحم کند. چرا در همه جا مدیریت ضعیف و فشل است و آقایان نمی‌خواهند باور کنند که مدیریت‌شان اشتباه است.

* گاهی می‌بینم عده‌ای ضدانقلاب سابقه‌دار در پوششی، حامی جمهوری اسلامی می‌شوند و از طرفی دیگر، دلسوزها، بچه رزمنده‌ها و خانواده شهدا به حاشیه می‌روند و تماشاچی می‌شوند. یعنی حرف آن افراد خریدار پیدا می‌کند، ولی حرف طرف واقعی و دلسوز بر زمین می‌ماند و حتی گاهی به آن‌ها توهین هم می‌کنند. این نفوذ و نگاه‌های سیاسی، کار مملکت را به جد مختل کرده است.

* آهای آقایان مسئول! مسائل معیشتی مردم را در قالب مسائل حزبی و گروهی نبرید. دروغ می‌گویند که اصولگرا و اصلاح‌طلب هستند، در حالی که همه با هم سر یک سفره نشسته‌اند. اگر مردمِ مظلوم نباشند، کشوری هم وجود ندارد، چه برسد به جمهوری اسلامی، پس به داد مردم برسید.

* در همه دولت‌ها، طرف وقتی می‌خواهد در مسئولیتی قرار بگیرد، شعار‌های بزرگ و توخالی می‌دهد. ما نمی‌گوییم آقایون شق‌القمر کنند، حداقل بیایند و براساس تعهدی که به مردم دارند، تلاش کنند تا من نماینده بیشتر از این در قوانینی که به نفع مردم تصویب کرده‌ام، شرمنده نشوم.

* در مجلس در وضع قانون برای بازنشسته‌ها، نیرو‌های شرکتی و قراردادی، معلمان، تالاسمی‌ها، بهزیستی و... هرچه از دست‌مان برآمده، تصویب کرده‌ایم، ولی اجراکننده دولت است نه ما. از طرفی، چون ما بین مردم هستیم، کاسه‌کوزه‌ها سر ما خراب می‌شود.

* اگر بنده خدایی که در دولت است و کار اجرایی بلد نیست و نمی‌تواند کار انجام دهد، شفاف به مردم بگوید. ما مدیران ضعیف داریم که کشور را نابود می‌کنند و روی کار هستند و جریان نفوذ همین‌ها هستند که به نظر من، برای براندازی آمده‌اند. از این‌رو امیدوارم رویه تغییر کند.

* چرا دولت قوانین مجلس را اجرا نمی‌کند؟ آهای مردم! بیاید و بپرسید و بگویید مجلس در کدام قانون و نظارت کوتاهی کرده تا ما بیاییم و پاسخ بدهیم. کاش دولت روند اجرای‌اش را به طور جدی تغییر می‌داد تا وضعیت اقتصاد کشور و معیشت مردم دگرگون می‌شد و شاهد این همه گلایه نمی‌بودیم.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۳۲ - ۱۴۰۲/۰۶/۲۶
0
0
مردم نباشد هیچ چیز نیست نه دین نه دنیا! مردم نباشد دین هم نیست کشور هم نیست و در نتیجه جامعه هم نیست! لذا اساس همه این امور: دین، پیامبر، کتاب، امام و جامعه فقط و فقط مردم هست و لا غیر!!!
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی