تیتر امروز

قرارداد جنجالی بابک زنجانی با وزارت راه/ اسرائیل همچنان در پی حمله به ایران/ چشم انتظار شنبه‌های رویایی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

قرارداد جنجالی بابک زنجانی با وزارت راه/ اسرائیل همچنان در پی حمله به ایران/ چشم انتظار شنبه‌های رویایی

این هشتاد و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
توی این «کوچه» به دنیا اومدیم
دیدار از برگزاری بزرگترین فستیوال ایران گزارش می‌دهد

توی این «کوچه» به دنیا اومدیم

خبر رسید فستیوال "کوچه" که قرار بود با تائید وزیر فرهنگ برگزار شود، با مخالفت امام جمعه بوشهر تعطیل شد اما طولی نکشید که خبر آمد، بوشهر میزبان دوست داران فستیوال "کوچه" است.
فائزه هاشمی: به رابطه با آمریکا رای می‌دهم/ باید در این دنیا به مردم پاسخ داد
در سی‌وچهارمین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

فائزه هاشمی: به رابطه با آمریکا رای می‌دهم/ باید در این دنیا به مردم پاسخ داد

در سی‌ و چهارمین برنامه دیدار اندیشه با فائزه هاشمی استاد سابق دانشگاه و فعال سیاسی با موضوع "بررسی تطبیقی پیش‌نویس قانون اساسی ۵۸ با قانون مصوب - تحدید قدرت" گفت‌و‌گو کردیم.

فداکاری رونالدو در زلزله مراکش تکذیب شد

ادعای نشریه مارکا مبنی بر این که کریستیانو رونالدو، ستاره پرتغالی، هتلش در مراکش را در اختیار آوارگان زلزله قرار داده است تکذیب شد.

کد خبر: ۱۵۵۵۷۲
۱۱:۳۳ - ۲۰ شهريور ۱۴۰۲

فداکاری رونالدو در زلزله مراکش تکذیب شد

دیدارنیوز: زلزله شدید مراکش تا به حال بیشتر از دو هزار نفر کشته داشته و افراد بسیاری را در این کشور آواره خیابان‌ها کرده است.

بسیاری از بزرگان دنیای فوتبال از جمله لیونل مسی و دو باشگاه رئال مادرید و بارسلونا با مردم این کشور ابراز همدردی کرده‌اند و تاکید دارند که آماده ارسال هرگونه کمک برای بهبود شرایط آن‌ها هستند.

در این میان روزنامه اسپانیایی مارکا روز گذشته مدعی شده بود که کریستیانو رونالدو هم در این میان بی‌کنار ننشسته و هتل مجللی که در مراکش دارد را به صورت رایگان در اختیار آوارگان زلزله قرار داده است.

اما یکی از خبرنگاران مشهور و معتبر اهل مراکش ساعتی قبل با انتشار توییتی این ادعا را به صورت کامل تکذیب کرد. او در این باره نوشت: «اطلاعات درباره این که کریستیانو رونالدو هتلش را در اختیار مردم زلزله‌زده مراکش قرار داده کاملا غلط است. من با هتل تماس گرفتم و آن‌ها تایید کردند که این اطلاعات اشتباه است.»

مطلب مرتبط:

زلزله مراکش؛ گروه نجات قطری وارد شد

به این ترتیب، به نظر می‌رسد که روزنامه مارکا با استناد بر منابعی نامعتبر و غیر واقعی اقدام به انتشار چنین خبری درباره رونالدو کرده و حالا مشخص شده که این بازیکن چنین فداکاری بزرگی را در مراکش انجام نداده است.

منبع: ورزش 3
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۲ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۰۲ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۰۲ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۰۲ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها