تیتر امروز

آیا اسرائیل برای حمله بعدی آماده می‌شود؟/ پاسخ کوبنده‌تر ایران در صورت تکرار حمله/ چراغ سبز سنای آمریکا به ترامپ برای حمله دوباره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آیا اسرائیل برای حمله بعدی آماده می‌شود؟/ پاسخ کوبنده‌تر ایران در صورت تکرار حمله/ چراغ سبز سنای آمریکا به ترامپ برای حمله دوباره

این صد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
روحی‌صفت: به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود/ این آتش‌بس پایداری ندارد/ روایت متقی در تلویزیون درباره احتمال از سرگیری حملات اسرائیل تا حدی درست است
یک دیپلمات با سابقه وزارت امورخارجه در گفتگو با دیدارنیوز مطرح کرد

روحی‌صفت: به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود/ این آتش‌بس پایداری ندارد/ روایت متقی در تلویزیون درباره احتمال از سرگیری حملات اسرائیل تا حدی درست است

به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود. این آتش‌بس به هیچ عنوان، پایداری نداشته و ما در میانه راه قرار داریم. رژیم صهیونیستی، قطعا تلاش خواهد کرد که ضربات دیگری به...
حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید
گفت و گوی دیدار با روانشناس و استاد دانشگاه:

حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید

توجه به جنبه‌های سلامت روان مردم پس از جنگ ایران و اسراییل همچنان بهانه گفت و گوی دیدار با متخصصان و روانشناسان است. گفت‌و‌گو با دکتر سید حسین المدنی، روانشناس و استاد دانشگاه را بخوانید.

غلامی: چرا بر سر دانشجویان و تحصیلکرده‌های خودمان می‌زنیم

وزیر علوم،تحقیقات و فن‌آروی گفت: گاهی اوقات اعلام می‌شود که رئیس دانشگاهی با سلیقه جریان و گروهی همخوانی ندارد و تصور این است که رئیس یک دانشگاه باید برای گروه‌ها و جریان‌های سیاسی نقشی ایفا کند، در حالی که نقش دانشگاه‌ها اعتلای سطح علمی است.

کد خبر: ۱۵۵۵۲
۰۹:۵۱ - ۱۰ آذر ۱۳۹۷

دیدارنیوز - منصور غلامی درباره دلیل مطرح شدن استیضاحش در مجلس شورای اسلامی گفت: تا این لحظه استیضاحی مطرح نشده است و فقط برخی نمایندگان در این زمینه مسائلی را مطرح کرده‌اند.

وزیر علوم، تحقیقات و فن‌آوری درباره انتقاد امضا کنندگان طرح استیضاحش درباره پائین بودن سطح کیفی دانشگاه‌های کشور بیان کرد: باید نگاه کرد که دانشگاه‌های کشورمان در عرصه بین المللی چه جایگاهی دارند. پیشنهاد می‌کنم این عزیران سایت‌ها و منابع خارجی را رصد و مشاهده کنند که ما در منطقه رتبه نخست را داریم و دنیا نیز در رده‌ پانزدهم و شانزدهم هستیم.

چرا بر سر دانشجویان و تحصیلکرده‌های خودمان می‌زنیم؟

وی تاکید کرد: رشد نسبی دانشگاه‌های ما در سال گذشته نسبت به مقالات ارائه شده در دنیا اول بوده است و پشت‌سر ما چین و روسیه قرار دارند.

غلامی با  اشاره به این‌که منتقدان مطرح می‌کنند دانشگاه‌های ما در مسائل داخلی کشور نقشی ندارند، اظهار داشت: اینکه برخی‌ها بیان می‌کنند میزان نقش و تاثیر پذیری دانشگا‌ه‌های ما در مسائل داخلی کشور چقدر است؟ یک نقد قدیمی است.

وی ادامه داد: اگر این دوستان گزارش‌ها را ملاحظه کنند خواهند دید که قراردادهای تحقیقاتی و فن آوری با وزارت خانه‌ها، دستگاه‌ها و نهادها منعقد و یا در حال انعقاد است تا این انتقادات برطرف شود.

وزیر علوم، تحقیقات و فن‌آوری با بیان این که می‌گویند در حال حاضر دانشجویان و فارغ‌التحصیلان ما جایگاه علمی ندارند، گفت: مسئولین کشور کجا درس خوانده‌اند؟ کارشناسان در ادارات و سازمان‌های مختلف کجا تحصیل کرده‌اند؟ پس اگر دانشگاه‌های ما از لحاظ علمی کیفیت مطلوبی ندارند پس در حال حاضر مملکت ما را ناتوان‌ها اداره می‌کنند!

 وی تاکید کرد: شرکت‎‌های دانش‌بنیان که در کشور به وجود آمده و در دنیا هم جایگاه ویژه دارند دست‌اندکارانش از کدام دانشگاه‌ها آمده‌اند، چرا بر سر دانشجویان و تحصیلکرده‌های خودمان می‌زنیم؟

 علیرغم محدودیت‌ها تلاش کردیم بهترین گزینه‌ها را انتخاب کنیم

غلامی درباره یکی از محورهای استیضاحش مبنی بر این که در برخی از دانشگاه‌ها انتصاب‌های ضعیفی صورت گرفته است، عنوان کرد: تقریبا می‌توان گفت که ما تغییر زیادی در روسای دانشگاه‌ها نداشته‌ایم،‌ برخی به روال طبیعی احکام‌شان تمام شده و یا عده‌ای دیگر خودشان استعفاء داده‌اند  و تمایلی برای ادامه همکاری نداشتند.

وی با تاکید بر این که انتصابات با هماهنگی وزارت علوم صورت گرفته است، گفت:  بعضی از مواقع در بحث انتصاب روسای دانشگاه‌ها اصول و ضوابطی وجود دارد، یک فرد باید شأن و جایگاه دانشگاه را حفظ کند و انتخاب شخص اصلح از وظایف ماست، بنابراین سعی کردیم باتوجه به محدودیت‌هایی که در انتخاب داریم بهترین گزینه را انتخاب کنیم.

وزیر علوم،تحقیقات و فن‌آوری خاطرنشان کرد: خوشبختانه نقدها و اعتراضات در این زمینه کم است اما همین‌ها هم باید کارشناسی شود.

وظیفه رییس دانشگاه ارتقای سطح علمی است نه ایفای نقش برای جریان‌های سیاسی

وی ادامه داد: گاهی اوقات اعلام می‌شود که رئیس دانشگاهی با سلیقه جریان و گروهی همخوانی ندارد و تصور این است که رئیس یک دانشگاه باید برای گروه‌ها و جریان‌های سیاسی نقشی ایفا کند، در حالی که نقش دانشگاه‌ها اعتلای سطح علمی است.

از نشست‌های دانشجویی حمایت می‌کنیم 

غلامی در پاسخ به سوالی مبنی بر این که روز دانشجو نزدیک است و هرساله شاهد هستیم که تعدادی از مراسم‌ها که سخنران خاص دارند توسط عده‌ای از دانشجویان برهم زده می‌شود، برای جلوگیری از این‌گونه رفتارها مسئولان دانشگاه‌ها و وزرات علوم چه باید انجام دهند،‌ بیان کرد: بسیار دور از ذهن است که یک دانشجو مراسم رسمی را که مجوز دارد به دلیل این که با یکی از سخنرانان مخالف است به هم بزند.

وی تاکید کرد: فعالیت‌های دانشجویی توسط خود دانشجویان صورت می‌گیرد و شکل دادن و فعال سازی دولتی نه مقبول است و نه مقدور؛ ما به شدت از نشست‌های دانشجویی حمایت می‌کنیم و از دانشجویان هم می‌خواهیم در چارچوب قوانین فعالیت کنند.

وزیر علوم، تحقیقات و فن‌آروی خاطر نشان کرد: طبق قانون مجوز برگزاری نشست‌های دانشجویی صادر می‌شود همه موظف هستند به آن احترام بگذارند، در محیط علمی مانند دانشگاه‌ها باید گفت و شنود صورت گیرد، حرف‌ها گفته و  شنیده و سپس نقد شوند.

وزرات علوم حضور مستقیمی در برگزاری مراسم‌ها ندارد

وی تاکید کرد: وزرات علوم هیچ حضور مستقیمی در برگزاری مراسم‌ها و مناسبت‌ها ندارد.  تعداد بسیار زیادی از این مراسم‌ها خوشبختانه بدون سر و صدا و گرفتاری‌های حاشیه‌ای برگزار می‌شود.

غلامی خاطرنشان کرد: امیدوارم در آذرماه امسال شاهد برگزاری نشست‌های پربار در دانشگاه‌ها باشیم و دانشجویان در کنار تخصص علمی یک زندگی اجتماعی را هم تجربه کنند.
منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۰ تير
امروز سه‌شنبه ۱۰ تير
امروز سه‌شنبه ۱۰ تير
امروز سه‌شنبه ۱۰ تير