تیتر امروز

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...

هوک: گزینه نظامی علیه ایران روی میز است

رئیس گروه اقدام علیه ایران در وزارت خارجه آمریکا هشدار داد اگر منافع این کشور توسط ایران تهدید شود، برای استفاده از گزینه نظامی علیه تهران تعلل نمی‌کنند.

کد خبر: ۱۵۵۲۸
۱۲:۵۱ - ۰۹ آذر ۱۳۹۷

دیدارنیوز - «برایان هوک» رئیس «گروه اقدام ایران» در وزارت امور خارجه آمریکا شامگاه پنجشنبه اعلام کرد که کاخ سفید هنوز گزینه نظامی را علیه ایران روی میز دارد.

هوک طی شوی تبلیغاتی شب گذشته که در آن آهن‌پاره‌هایی را به ادعای سلاح‌های ارسالی ایران به یمن، به نمایش گذاشته بود، گفت که آمریکا برای استفاده از نیروی نظامی علیه ایران تعلل نخواهد کرد.

به نوشته خبرگزاری «آناتولی» وی تاکید کرد ایالات متحده تمایل دارد با کشورها از طریق دیپلماسی تعامل کند، اما گزینه نظامی هم روی میز است.

رئیس گروه اقدام علیه ایران در این باره توضیح داد: «ما به رژیم ایران بسیار شفاف گفته‌ایم که اگر منافع ما تهدید شود، برای استفاده از نیروی نظامی تعلل نخواهیم کرد. گمان می‌کنم آنها این را فهمیده‌اند. خیلی شفاف هم فهمیده‌اند».

هوک با تاکید بر اینکه گزینه نظامی علیه تهران هنوز روی میز آمریکا است، افزود: «گمان می‌کنم اکنون که هنوز گزینه نظامی روی میز است، ترجیح ما این است که از تمام ابزارهای دیپلماتیکی که در اختیار داریم استفاده کنیم».

وی با ادعای اینکه آهن‌پاره‌های به نمایش گذاشته، تسلیحات ایرانی هستند که برای یمنی‌ها ارسال شده و سعودی‌ها آنها را به دست آورده‌اند، گفت: «همزمان که جهان برای حرکت به سوی صلح و امنیت در خاورمیانه تلاش می‌کند، ما تلاش می‌کنیم تا پیشرفت‌هایی که ایران و نوابش طی چند سال گذشته به دست آورده‌اند، خنثی کرده و به عقب برگردانیم».

این مقام آمریکایی با هشدار درباره اینکه به اندازه یک حمله موشکی تا شروع جنگ تمام عیار منطقه‌ای فاصله دارند، مدعی شد: «تلاش ایران بر این است که قدرت مرگباری و دیدرس چنین سلاح‌هایی را افزایش دهد تا حضور خود در سراسر منطقه را عمیق‌تر کند».

هوک آهن‌پاره‌های مذکور را «مدارک معتبر آمریکا از ارسال موشک‌های بالستیک توسط ایران به عراق» ادعا کرده و گفت:‌«خارج شدن (آمریکا) از جنگ (سعودی علیه) یمن در حال حاضر، اقدامی اشتباه است زیرا باعث تسلط ایران بر تنگه باب‌المندب می‌شود».

وی سه ماموریت حیاتی برای آمریکا در موضوع یمن برشمرد: «کمک به مقابله با حوثی‌ها و نیروهای تحت حمایت ایران در یمن، مبارزه با القاعده در شبه‌جزیره عربی و حفاظت از آمریکایی‌های مشغول کار در عربستان سعودی».

رئیس گروه اقدام علیه ایران با هشدار درباره اینکه اگر نفوذ ایران در صنعا کنترل نشود، یمن به لبنان دوم تبدیل خواهد شد، ادعا کرد: «حوثی‌ها، حزب‌الله دیگری می‌شوند... همانطور که باید نفوذ ایران در سوریه، بلندی‌های جولان و عراق را کنترل کنیم، لازم است مانع تثبیت حضور ایران در یمن شویم».

هوک در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره استراتژی فعلی آمریکا برای مقابله با ایران در منطقه، توضیح داد که تحریم‌ها و درخواست از اتحادیه اروپا برای پیروزی از آنها و خروج از برجام و همچنین برداشتن گامی علیه برنامه موشکی ایران، از جمله راهکارهای واشنگتن است.

این چندین نمایش تبلیغاتی دولت «دونالد ترامپ» از زمان ورود به کاخ سفید است. چند ماه پیش «نیکی هیلی» نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد آهن‌پاره‌هایی را به نمایش گذاشته و مدعی شده بود که آنها قطعات موشک‌های ارسال شده ایران به یمن هستند. 

رئیس‌جمهور آمریکا اما اردیبهشت ماه امسال با متهم کردن ایران به تلاش برای دستیابی به سلاح اتمی، مخفی کردن «ابعاد نظامی برنامه هسته‌ای» و دخالت در امور کشورهای منطقه، خروج آمریکا را از برجام اعلام کرد. وی همچنین گفت که تحریم‌های پیشین هسته‌ای و تحریم‌های سخت‌تر در بازه 90 روزه (14 مرداد) تا 180 روزه (14 آبان) علیه ایران باز خواهند گشت.
منبع: فارس
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی