تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

شرور مجازی دستگیر شد

رئیس مرکز عملیات سازمان اطلاعات پلیس تهران بزرگ از دستگیری شروری که با انتشار کلیپ و تصاویر خشونت‌آمیز اقدام به رجزخوانی و قدرت‌نمایی در فضای مجازی کرده بود، خبر داد.

کد خبر: ۱۵۴۸۸۲
۱۷:۴۴ - ۰۵ شهريور ۱۴۰۲

شرور مجازی دستگیر شد

دیدارنیوز: سرهنگ سعید راستی در تشریح جزئیات این خبر گفت: درپی اطلاع ماموران سازمان اطلاعات پلیس تهران بزرگ از رجزخوانی و تهدید در فضای مجازی از سوی یکی از اراذل و اوباش سطح‌دار، رسیدگی به موضوع در دستورکار قرار گرفت و در جریان آن مشخص شد که این فرد با انتشار استوری و انتشار فایل‌های صوتی و کلیپ‌های تصویری خشونت آمیز درصدد جلب‌توجه، کری‌خوانی و قدرت‌نمایی است.

وی با اشاره به نتایج اولیه تحقیقات ماموران گفت: تحقیقات اولیه نشان از این داشت که تعدادی از هواخواهان و نوچه‌های این فرد با ذوق‌زدگی به حمایت از این فرد پرداخته به نحوی که این اقدام آنان سبب ایجاد ناامنی و رعب و وحشت در بین مردم شده بود. در همین راستا نیز در رصد‌های اطلاعاتی ماموران، مخفیگاه عامل اصلی این کری‌خوانی‌های مجازی در حوالی میدان جمهوری تهران مورد شناسایی قرار گرفت.

راستی با اشاره به هماهنگی با مقام قضایی برای دستگیری این فرد، گفت: ماموران پس از هماهنگی با مقام قضائی درعملیاتی این فرد را در مخفیگاهش دستگیر و به مقر انتظامی منتقل کردند. این فرد تحت بازجویی قرار گرفته و در جریان آن به جرم خود مبنی بر قدرت‌نمایی در فضای مجازی اعتراف کرد. در ادامه نیز به همراه پرونده تشکیل شده و برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شد.

رئیس مرکز عملیات سازمان اطلاعات پلیس تهران بزرگ با تاکید بر اینکه پلیس اجازه قدرت نمایی و اخلال در نظم عمومی را به هیچ فردی نخواهد داد، گفت: مردم بدانند که پلیس با هماهنگی مراجع قضائی با اخلال گران و افراد خاطی برابر قانون برخورد خواهد کرد. مردم عزیز نیز در صورت مشاهده این نوع فعالیت‌ها و برهم زدن نظم عمومی و آرامش مردم در شهر و ایجاد رعب و وحشت در سطح جامعه حتما پلیس را در جریان قرار دهند.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر