تیتر امروز

مریم جلالی: ضرغامی فرمانده بود و صالحی امیری استاد است/دیگر جای صنایع دستی در برنامه توسعه خالی نیست/صنایع دستی به رونق گردشگری و ارتقاء میراث فرهنگی کمک کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه جامعه پلاس با معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی

مریم جلالی: ضرغامی فرمانده بود و صالحی امیری استاد است/دیگر جای صنایع دستی در برنامه توسعه خالی نیست/صنایع دستی به رونق گردشگری و ارتقاء میراث فرهنگی کمک کرد

جامعه پلاس چند روز مانده به سی و هفتمین نمایشگاه ملی صنایع دستی، میزبان مریم جلالی معاون صنایع دستی بود؛ از او هم درباره عملکردش در وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی صحبت کردیم هم درباره...
از «جنبش مهسا» تا «ایستگاه وفاق» با علی شکوری‌راد
گفتگوی دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» با دبیرکل پیشین حزب اتحاد ملت

از «جنبش مهسا» تا «ایستگاه وفاق» با علی شکوری‌راد

«ایرانشهر» در نخستین برنامه از سلسه‌گفتگوهای خود با موضوع «منافع ملی ایران» به سراغ علی شکوری‌راد، دبیرکل سابق حزب اتحاد ملت رفته و به بررسی ابعاد مفهوم «وفاق» در عرصه سیاسی امروز کشور پرداخته...
ضمن اعلام تخلیه مدارس «پرخطر» عنوان شد

فرونشست زمین؛ تخلیه برخی مدارس تهران و اصفهان

حمیدرضا خان محمدی، رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: در کشور تقریبا ۶ درصد از مدارس نیاز به تخریب و بازسازی دارند، یعنی پر خطر تشخیص داده می‌شوند چراکه به جز عوامل بیرونی، سازه مدرسه به تنهایی و به خودی خود جان دانش آموزان را تهدید می‌کند. ما این مدارس را تخلیه کرده‌ایم. آمار این امر در هر استانی متفاوت است و برای مثال در تهران و اصفهان به خاطر فرونشست، این تخلیه را داشته‌ایم.

کد خبر: ۱۵۴۵۶۳
۰۸:۰۹ - ۳۰ مرداد ۱۴۰۲

فرونشست زمین؛ تخلیه برخی مدارس تهران و اصفهان

دیدارنیوز: به گفته رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، گرچه در زلزله خوی هیچ یک از مدارس تخریب نشدند، اما با توجه به آسیب واردشده به برخی مدارس، بعضا مدارس برای مقاوم شدن و بازسازی تخریب شدند و در صورت تامین اعتبار، بازسازی این مدارس تا مهر ۱۴۰۳ به طول می‌انجامد.

حمیدرضا خان محمدی، در پاسخ به این سوال که در زلزله خوی چند مدرسه تخریب شدند؟، اظهار کرد: در زلزله خوی اصلا مدرسه‌ای تخریب نشد، فقط ترک‌های جدی و بُرشی در مدارس داشتیم. در این فرآیند کار تعمیر ۶۴ مدرسه را آغاز کردیم که تعمیرات کلی و جزئی همه این ۶۴ مدرسه تمام شده است.

وی در عین حال با اشاره به ورود آسیب جدی به برخی از مدارس خوی، توضیح داد: با این حال ما خودمان کار تخریب و بازسازی برخی از مدارس آسیب دیده در زلزله خوی را آغاز کردیم چراکه با توجه به آسیبی که این مدارس دیده بودند بهتر بود برای استقرار دانش آموزان تخریب شده و از نو بازسازی شوند. بخشی از کار تخریب این مدارس را دولت آغاز کرد و ۱۵۰ میلیارد تومان سریعا برای این امر تزریق شد. کار تخریب و نوسازی حدود ۱۱ الی ۱۲ مدرسه را ما در سازمان نوسازی مدارس آغاز کردیم و بقیه را هم خیرین مدرسه ساز آغاز کردند.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، تاکید کرد: خودمان در پی زلزله خوی و با توجه به آسیبی که به این مدارس وارد شده بود آن‌ها را تخریب کردیم که هنوزکار نوسازی آن‌ها پایان نرسیده است. ساخت این مدارس در صورت تامین اعتبار حداقل تا مهر سال آینده یعنی مهر ۱۴۰۳ طول می‌کشد.

خان محمدی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه شما اعلام کردید حدود ۸۱ درصد کلاس‌های درس کشور مستحکم هستند، با توجه به تعریف متفاوت "استحکام" در ارگان‌های مختلف از جمله آتش نشانی، استحکام از دید شما چیست؟، توضیح داد: منظور ما، استحکام بنا در برابر زلزله است. یعنی سازه در برابر زلزله، سیل و حتی آتش سوزی مستحکم است. همه ۱۵ هزار مدرسه‌ای که اخیرا تحویل دادیم و مدارسی که جدید می‌سازیم همگی استاندارد‌های لازم را دارند.

وی در خصوص استحکام کلاس‌های مدارس تهران نیز گفت: استحکام کلاس‌های درس مدارس تهران هم به همین تناسب و شاید مقداری کمتر است. در کشور تقریبا ۶ درصد از مدارس نیاز به تخریب و بازسازی دارند، یعنی پر خطر تشخیص داده می‌شوند چراکه به جز عوامل بیرونی، سازه مدرسه به تنهایی و به خودی خود جان دانش آموزان را تهدید می‌کند. ما این مدارس را تخلیه کرده‌ایم. آمار این امر در هر استانی متفاوت است و برای مثال در تهران و اصفهان به خاطر فرونشست، این تخلیه را داشته‌ایم.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در پایان سخنان خود تاکید کرد:، اما مدارسی که نیازمند مقاوم سازی هستند، در واقع سازه به خودی خود تهدید برای بچه‌ها ندارد و اگر زلزله‌ای بیاید این اتفاق رخ می‌دهد که در خصوص این مدارس باید سازه را مستحکم کنیم.

به گفته وی در قالب ۱۰۴ هزار کلاس درس، ۳۰ هزار کلاس نیاز به تخریب، باز سازی یا نوسازی و ۷۰ هزار کلاس نیاز به مقاوم سازی و نوسازی دارد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی