تیتر امروز

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
دین ناب محمدی(ص) باید مورد توجه قرار بگیرد/ باید از تفسیرهای نادرست و ظالمانه فاصله بگیریم/ تحریف شخصیت‌های مذهبی و بدل ساختن آن‌ها به مقام خدایی، الگو بودن‌شان را زیر سوال می‌برد
در سی‌و‌نهمین برنامه دیدار اندیشه با سلیمانی اردستانی مطرح شد:

دین ناب محمدی(ص) باید مورد توجه قرار بگیرد/ باید از تفسیرهای نادرست و ظالمانه فاصله بگیریم/ تحریف شخصیت‌های مذهبی و بدل ساختن آن‌ها به مقام خدایی، الگو بودن‌شان را زیر سوال می‌برد

در سی‌ونهمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام عبدالرحیم سلیمانی اردستانی با موضوع "محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ" گفت‌و‌گو کردیم.
قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان

این بیست و پنجمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
صحبت‌های سعیدی درباره فیلترینگ فضای مجازی و شعارهای انتخاباتی رئیس‌جمهور

یک نماینده خطاب به رئیسی؛ به چه حقی دسترسی مردم را محدود کرده‌اید؟

معین الدین سعیدی، نماینده چابهار در مجلس با اشاره به اینکه فیلترینگ فضای مجازی در تضاد با اصل ۹ قانون اساسی است، خطاب به ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور -که در دولت او شبکه‌های اجتماعی اینستاگرام و واتساپ فیلتر شد و محدودیت‌های شدیدی در اینترنت کشور صورت گرفت - گفت: وقتی خودتان و خودمان در همه پلتفرم‌ها حضور فعال داریم، به چه حقی دسترسی مردم را محدود کرده‌اید؟

کد خبر: ۱۵۴۲۹۵
۱۳:۲۸ - ۲۴ مرداد ۱۴۰۲

یک نماینده خطاب به رئیسی؛ به چه حقی دسترسی مردم را محدود کرده‌اید؟

دیدارنیوز: نماینده مردم چابهار در مجلس خطاب به رئیس جمهور گفت: فیلترینگ فضای مجازی در تضاد کامل با اصل ۹ قانون اساسی و فرمایشات انتخاباتی شما است، وقتی خودتان و خودمان در همه پلتفرم‌ها حضور فعال داریم، به چه حقی دسترسی مردم را محدود کرده‌اید، به راستی گردش مالی ۵۰ هزار میلیارد تومان فیلترشکن‌ها چه نسبتی با کاسبان فیلتر دارد.

معین الدین سعیدی در نشست علنی امروز (سه‌شنبه ۲۴ مرداد ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی خود خطاب به وزرای جهاد کشاورزی و نیرو گفت: قطع ۶ ساعته برق در مناطق کشاورزی و گرمسیر عمده محصولات کشاورزان به ویژه موز را از بین برده است.

نماینده مردمچابهار، نیک شهر، کنارک و قصرقند در مجلس افزود: در شرایطی که کشاورز با مشکلاتی از قبیل تأمین نهاده ها، کود و سوخت مواجه است؛ آیا روا است که با قطعی برق سفره محقر این کشاورز را از بین ببریم.

وی خطاب به رئیس سازمان شیلات عنوان کرد: مجوز صید صیادان سواحل مکران تبدیل به قصه پرغصه شده است، ما شما را نیرویی دلسوز می‌دانیم، اما کاسه صبر ایوبی مردم لبرز شده و کار از نوشدارو هم گذشته است.

سعیدی خطاب به مسئولان ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، بنیاد برکت و شستا یادآور شد: تلاش‌هایی در زمینه محرومیت‌زدایی انجام شده، اما آیا اقدامات شما با آن منابع عظیم و حجم محرومیت استان نسبتی دارد؟‌ای کاش اندکی از بنیاد مستضعفان و علوی یاد می‌گرفتید، آیا خود را وامدار مردم جنوب سیستان و بلوچستان نمی‌دانید.

این نماینده مردم در مجلس خطاب به وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: ۹۰ درصد اراضی آبا و اجدادی استان سیستان و بلوچستان ملی شده، ولی حقوق حقه مردم در این زمینه باید استیفا شود.

وی خطاب به وزیر آموزش و پرورش نیز گفت: امید نیرو‌های حق‌التدریس پیش از سال ۹۲ و معلمان خرید خدمات را ناامید نکنید.

سعیدی خطاب به دبیر شورای عالی مناطق آزاد نیز گفت: آبرسانی به روستا‌های منطقه باید اجرایی شود و با قید فوریت این موضوع پیگیری شود.

وی خطاب به وزیر صمت نیز گفت: چرا آیین‌نامه واردات خودرو اجرایی نمی‌شود، به ازای هر روز تأخیر خانواده‌ای عزادار می‌شود و مافیای خودرو جولان می‌دهد.

عضو کمیسیون کشاورزی با اشاره به کمبود دارو گفت: وزارت بهداشت کمبود منابع را بهانه و سازمان برنامه و بودجه توپ را به زمین بانک مرکزی می‌اندازد، گویی همه بی‌گناهند به جز ملت ایران، مگر می‌شود به مردم بگوییم بیمار نشوید.

این نماینده مردم در مجلس خطاب به رئیس جمهور گفت: فیلترینگ فضای مجازی در تضاد کامل با اصل ۹ قانون اساسی و فرمایشات انتخاباتی شما است، وقتی خودتان و خودمان در همه پلتفرم‌ها حضور فعال داریم، به چه حقی دسترسی مردم را محدود کرده‌اید، به راستی گردش مالی ۵۰ هزار میلیارد تومان فیلترشکن‌ها چه نسبتی با کاسبان فیلتر دارد.

سعیدی خطاب به نمایندگان مجلس نیز گفت: همکاران عزیز یادتان باشد ما وکیل مردم هستیم، قیم آن‌ها نیستیم.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور