تیتر امروز

آغاز مذاکرات تهران و واشنگتن؛ ادعای رسانه روسی درباره تاخیر ۱۰ دقیقه‌ای عراقچی/ عزیمت هیات ایرانی به محل گفتگوها +ویدیو
امروز ایران و آمریکا در عمان مستقیم یا غیرمستقیم گفتگو می‌کنند (بروز رسانی می‌شود)

آغاز مذاکرات تهران و واشنگتن؛ ادعای رسانه روسی درباره تاخیر ۱۰ دقیقه‌ای عراقچی/ عزیمت هیات ایرانی به محل گفتگوها +ویدیو

امروز شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴، قرار است مذاکرات مستقیم یا غیرمستقیم میان مقامات ایران و آمریکا در کشور عمان برگزار شود. عباس عراقچی، وزیر خارجه کشورمان و استیو ویتکاف، نماینده ترامپ در این مذاکرات...
شوک سوختی به صنعت برق؛ دولت قیمت را بالا برد!/ هشدار درباره شرایط آبی ۱۴۰۴/ سود عجیب ارزی در جیب دلالان
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

شوک سوختی به صنعت برق؛ دولت قیمت را بالا برد!/ هشدار درباره شرایط آبی ۱۴۰۴/ سود عجیب ارزی در جیب دلالان

این دهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...
حکومت فیلترینگ در حال تاخت‌وتاز است

جلایی‌پور: نهادهای کلیدی دنبال انتخابات سالم نیستند

حمیدرضا جلایی‌پور، روزنامه‌نگار معتقد است که نهاد‌های کلیدی دنبال برگزاری انتخابات سالم و رقابتی نیستند و حکومت فیلترینگ در حال تاخت‌وتاز است. او گفت: این «دولت یکدست» تا حالا دولت فیلترینگ، فقر و تحمیل سبک زندگی و معطل در سیاست خارجی بوده است.

کد خبر: ۱۵۳۷۳۸
۰۹:۳۹ - ۱۴ مرداد ۱۴۰۲

جلایی‌پور: نهادهای کلیدی دنبال انتخابات سالم نیستند

دیدارنیوز: حمیدرضا جلایی‌پور گفت: علامتی که نشان دهد که نهاد‌های کلیدی دنبال برگزاری یک انتخابات سالم، منصفانه و رقابتی باشند، موجود نیست. رهبری نظام هم غیر از صحبت‌های مثبت آغاز سال، سخن و عمل امیدبخشی مطرح نکرده‌اند.

حمیدرضا جلایی‌پور، روزنامه‌نگار و فعال اجتماعی در گفتگو با روزنامه اعتماد فضای سیاسی کشور را تحلیل کرده که بخش‌های مهم این گفتگو را در ادامه می‌خوانید:

«علامتی که نشان دهد که نهاد‌های کلیدی دنبال برگزاری یک انتخابات سالم، منصفانه و رقابتی باشند، موجود نیست. ظاهرا «خالص‌گرایان» می‌دانند با انتخابات غیرمهندسی‌شده و با مشارکت مردم، مجلس آینده را از دست می‌دهند. رهبری نظام هم غیر از صحبت‌های مثبت آغاز سال، سخن و عمل امیدبخشی مطرح نکرده‌اند.

با تشکیل «دولت یکدست»، تندروترین افراد در حوزه‌های سیاسی، علمی، فرهنگی و حتی پزشکی مسلط شده و می‌تازند. این افراد و جریانات در قانون جدید انتخابات هم دنبال انحصار بیشتر هستند.

تندرو‌ها نگرانی مردم عادی را از اوضاع کشور ندارند. حتی معتقدند باز هم در کشور بحران‌ها افزایش پیدا کند با تعدادی جانباخته بحران را «جمع» خواهند کرد. این‌ها در بحران‌ها برای خود منفعت می‌بینند. این نیرو‌ها در توسعه و ساختن کشور که مهارت ندارند، در بحران است که می‌توانند انحصارگرایی کنند و تداوم داشته باشند.

دو سال از این «دولت یکدست» می‌گذرد، شما ببینید یک اقدام مثبت و چشمگیری برای کشور انجام نداده است. این «دولت یکدست» تا حالا دولت فیلترینگ، فقر و تحمیل سبک زندگی و معطل در سیاست خارجی بوده است.

به نظر من به رغم همه رکود فعلی در کشور، بخشی از مردم ناراضی در ایران از راه‌های تغییر کم هزینه مثل انتخابات استقبال می‌کنند. البته انتخابات مجلس ششم اتفاق نمی‌افتد، ولی ممکن است آبروریزی انتخابات ۹۸ تکرار نشود.

بلوک قدرت به دنبال یک رقابت کنترل‌شده میان جریان پایداری و قالیباف است. حکومت تا به امروز از حضور میانه‌رو‌ها در انتخابات استقبال نکرده است و ظاهرا با همین دنده می‌خواهد پیچ انتخابات را رد کند.

در حال حاضر این حکومت فیلترینگ هست که در حال تاخت و تاز است و می‌تازد و اخیرا به اساتید پزشکی و دانشگاه‌های فنی هم رحم نمی‌کند.»

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی