تیتر امروز

مریم جلالی: ضرغامی فرمانده بود و صالحی امیری استاد است/دیگر جای صنایع دستی در برنامه توسعه خالی نیست/صنایع دستی به رونق گردشگری و ارتقاء میراث فرهنگی کمک کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه جامعه پلاس با معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی

مریم جلالی: ضرغامی فرمانده بود و صالحی امیری استاد است/دیگر جای صنایع دستی در برنامه توسعه خالی نیست/صنایع دستی به رونق گردشگری و ارتقاء میراث فرهنگی کمک کرد

جامعه پلاس چند روز مانده به سی و هفتمین نمایشگاه ملی صنایع دستی، میزبان مریم جلالی معاون صنایع دستی بود؛ از او هم درباره عملکردش در وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی صحبت کردیم هم درباره...
از «جنبش مهسا» تا «ایستگاه وفاق» با علی شکوری‌راد
گفتگوی دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» با دبیرکل پیشین حزب اتحاد ملت

از «جنبش مهسا» تا «ایستگاه وفاق» با علی شکوری‌راد

«ایرانشهر» در نخستین برنامه از سلسه‌گفتگوهای خود با موضوع «منافع ملی ایران» به سراغ علی شکوری‌راد، دبیرکل سابق حزب اتحاد ملت رفته و به بررسی ابعاد مفهوم «وفاق» در عرصه سیاسی امروز کشور پرداخته...

۴۰۰ هزار تبعه خارجی بی سواد در ایران

رییس سازمان نهضت سواد آموزی گفت: بر اساس آخرین آمارها هم اکنون 400 هزار تبعه خارجی بی سواد در گروه سنی 10 تا 49 سال در ایران سکونت دارند که باید برای آموزش آنها اقدام کرد.

کد خبر: ۱۵۳۵۰
۱۴:۴۶ - ۰۶ آذر ۱۳۹۷
دیدارنیوز - علی باقرزاده روز سه شنبه در دیدار با استاندار قزوین افزود: این رقم معادل 40 درصد کل اتباع شناسایی شده است و پیش بینی می شود تعداد بی سوادان اتباع خصوصا افاغنه بسیار بیش از آمارهای سرشماری شده باشد.

وی با اشاره به حمایت های سالانه نهادهای بین المللی و کمیساریای عالی ملل متحد در امور پناهندگان برای آموزش به اتباع خارجی، اضافه کرد: وزارت آموزش و پرورش نیز با دستور مقام معظم رهبری و تاکید دولت اهتمام ویژه ای در تحصیل اتباع دارد.

باقرزاده یادآور شد: علاوه بر فعالیت های سواد آموزی، 500 هزار دانش آموز خارجی عمدتا تبه افغانستان نیز در مدارس کشور به طور رایگان درس می خوانند.

معاون وزیر آموزش و پرورش همچنین اظهار داشت: دسترسی اتباع به آموزش یک حق پدیرفته شده است اما در چگونگی آموزش آنها اتفاق نظر وجود ندارد و همین باعث شده تا سیاست های ما آن گونه که انتظار می رود، نباشد.

وی در ادامه به آمار بی سوادان کشور اشاره کرد و گفت: در گروه سنی 10 تا 49 سال نیز نرخ با سوادی کشور تقریبا 98 درصد بوده و تعداد بی سوادان در حدود 500 هزار نفر است.

باقرزاده یادآور شد: در گروه سنی زیر 50 سال نیز در بین جمعیت ایرانی ها نرخ باسوادی بالای 95 درصد بوده و 2 میلیون و 300 هزار بی سواد داریم که 300 هزار تن از آنها به تایید نهادهایی چون بهزیستی آموزش ناپذیر هستند.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی