تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.

مراقب سیلاب‌های موقت در ارتفاعات باشید

صادق ضیاییان، رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا با اشاره به رگبار پراکنده در ارتفاعات برخی استان‌ها و احتمال سیلاب‌های موقت، گفت: از فعالیت‌های کوهنوردی، دره‌نوردی، صخره‌نوردی و حضور در طبیعت اجتناب شود.

کد خبر: ۱۵۳۳۶۷
۱۰:۴۳ - ۰۵ مرداد ۱۴۰۲

مراقب سیلاب‌های موقت در ارتفاعات باشید

دیدارنیوز: رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از رگبار پراکنده در ارتفاعات برخی استان‌ها و احتمال سیلاب‌های موقت خبر داد و گفت: از فعالیت‌های کوهنوردی، دره‌نوردی، صخره‌نوردی و حضور در طبیعت اجتناب شود.

صادق ضیاییان، درباره شرایط جوی روز‌های پایانی هفته اظهار کرد: طی روز‌های پنجشنبه و جمعه (۵ و ۶ مرداد) بارش‌های همرفتی همراه با رعدوبرق و احتمال تگرگ به‌ویژه طی ساعات بعدازظهر و غروب در ارتفاعات خراسان شمالی، ارتفاعات هرمزگان و جنوب سیستان و بلوچستان، ارتفاعات کرمان، ارتفاعات جنوب و شرق فارس، ارتفاعات البرز مرکزی و شرقی پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: شدت بارش‌ها طی پنجشنبه در ارتفاعات خراسان شمالی و طی جمعه در شمال هرمزگان می‌تواند منجر به سیلاب موقتی شود بنابراین در این مناطق توصیه می‌شود از فعالیت‌های کوهنوردی، دره‌نوردی، صخره‌نوردی و حضور در طبیعت اجتناب شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا ادامه داد: در سایر مناطق کشور استقرار جوی غالبا پایدار و افزایش دما در طی روز پیش‌بینی می‌شود. وزش باد گاهی شدید مهمترین پدیده جوی در قله‌ها و خط الرأس‌های مرتفع استان است.

وی تاکید کرد: افزایش اشعه فرابفش طی ساعات میانی روز منجر به آسیب‌های پوستی و چشم می‌شود، اقدامات حفاظتی مناسب جهت کاهش آسیب لحاظ شود. همچنین با توجه به افزایش محسوس دما، مخاطره گرمازدگی می‌تواند منجر به اختلال عملکرد در برنامه صعود باشد بنابراین توصیه می‌شود برنامه صعود به ساعات اولیه صبح موکول شده و مایعات کافی و لباس با تهویه مناسب مورد استفاده قرار گیرد.

ضیاییان در پایان درباره ارتفاعات تهران نیز گفت: طی پنجشنبه و جمعه هوای تهران آفتابی و گرم، گاهی وزش باد و طی بعدازظهر در خط‌الراس‌ها و قلل مرتفع وزش باد و گاهی وزش باد شدید و افزایش ابر پیش‌بینی می‌شود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر