تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
کسی که مسوول حجاب و عفاف بوده چرا باید چنین جنایتی مرتکب شود

جنجال مدیرکل ارشاد گیلان/ نماینده مجلس: رئیسی ورود کند، وزیر ارشاد استعفا دهد

مرتضی محمودوند، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در واکنش به جنجال اخیر پیرامون مدیرکل ارشاد استان گیلان گفت: ما دیروز قرآن سوزی در کشور سوئد را محکوم کردیم، اما در حقیقت توهین به قرآن کریم در همین گیلان رخ داده است. چرا نباید نسبت به این موضوع ورود داشته باشیم. امروز ما هیچ پاسخی برای بچه‌های مذهبی و حزب اللهی نداریم به خاطر خدا هم که شده به این موضوع ورود کنیم. از رئیس جمهور درخواست می‌کنم برای خدا هم که شده به این موضوع ورود کرده و وزیر ارشاد استعفا دهد. انتظار می‌رود خودِ وزیر ارشاد نیز استعفا خود را ثبت کند. کسی که مسئول حجاب و عفاف بوده چرا باید چنین جنایتی مرتکب شود.

کد خبر: ۱۵۳۰۹۵
۱۱:۵۶ - ۰۱ مرداد ۱۴۰۲

واکنش یک نماینده به حواشی مدیرکل ارشاد گیلان؛ وزیر ارشاد استعفا دهد

دیدارنیوز: یک نماینده مجلس به حواشی پیرامون مدیرکل ارشاد استان گیلان در جلسه علنی صحن مجلس واکنش نشان داد.

مرتضی محمودوند عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی طی مجلس تذکری شفاهی در واکنش به حواشی پیرامون مدیرکل ارشاد استان گیلان، گفت: این روز‌ها شاهد مواردی در سطح جامعه هستیم که به هیچ وجه توجیه پذیر نیستند. آنچه در فضای مجازی رخ داده پیرامون مدیرکل ارشاد استان گیلان اوج مصیبت به شمار می‌رود.

وی گفت: ما دیروز قرآن سوزی در کشور سوئد را محکوم کردیم، اما در حقیقت توهین به قرآن کریم در همین گیلان رخ داده است. چرا نباید نسبت به این موضوع ورود داشته باشیم. امروز ما هیچ پاسخی برای بچه‌های مذهبی و حزب اللهی نداریم به خاطر خدا هم که شده به این موضوع ورود کنیم.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: از رئیس جمهور درخواست می‌کنم برای خدا هم که شده به این موضوع ورود کرده و وزیر ارشاد استعفا دهد. انتظار می‌رود خودِ وزیر ارشاد نیز استعفا خود را ثبت کند. کسی که مسئول حجاب و عفاف بوده چرا باید چنین جنایتی مرتکب شود.

ذوالنور در واکنش به تذکر محمودوند گفت: اگر اتفاقی افتاده باشد دستگاه‌های امینی و قضایی بررسی می‌کنند، اما چون اثبات نشده است اگر در تربیون‌های عمومی یا ملی مطرح شود ضمانت شرعی دارد ما باید توجه کنیم که این موارد از نظر شرعی و قانونی مدنظر قرار گیرد.

وی افزود: اگر این موضوع صحت داشته باشد دستگاه‌های ذی ربط باید بررسی کرده و برخورد لازم صورت گیرد. ما باید توجه کنیم که این موارد از نظر قانونی وشرعی مد نظر قرار گیرد.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر