تیتر امروز

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست
در گفت‌وگوی دیدار اندیشه با یک فقیه و استاد دانشگاه و حوزه، مطرح شد:

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست

عبدالرحیم سلیمانی اردستانی در برنامه دیدار اندیشه گفت: اصرار بر حق تعیین سرنوشت مهمترین دلیل امتناع امام‌ حسین (ع) بر عدم بیعت با حاکم بود.
انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF
مجله خبری تحلیلی دیدار نیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF

این یازدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
یونیسف خبر داد

فاجعه در دریای مدیترانه؛ هر هفته ۱۱ کودک می‌میرند

صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) در گزارشی اعلام کرد که در نیمه اول سال جاری میلادی ۲۸۹ کودک دختر و پسر هنگام عبور از دریای مدیترانه برای رسیدن به اروپا، جان خود را از دست داده‌اند؛ این رقم معادل حدود ۱۱ کودک در هر هفته است.

کد خبر: ۱۵۲۶۴۴
۰۸:۵۷ - ۲۴ تير ۱۴۰۲

فاجعه در دریای مدیترانه؛ هر هفته ۱۱ کودک می‌میرند

دیدارنیوز: صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) روز جمعه گزارش داد که در نیمه اول سال جاری میلادی ۲۸۹ کودک دختر و پسر هنگام عبور از دریای مدیترانه برای رسیدن به اروپا، جان خود را از دست دادند که این رقم در مقایسه با مدت مشابه در سال ۲۰۲۲ میلادی دو برابر شده است.

ورا کناوس، مسئول بخش مهاجرت و آوارگی در این آژانس به خبرنگاران حاضر در دفتر سازمان ملل در ژنو گفت: «این رقم معادل حدود ۱۱ کودک در هر هفته و بسیار فراتر از آن چیزی است در سرفصل‌های خبری می‌شنویم.»

کناوس افزود: «ما نمی‌توانیم آنچه را که اتفاق می‌افتد نادیده بگیریم. وقتی نزدیک به ۳۰۰ کودک، معادل یک هواپیمای کامل مملو از کودکان، در آب‌های میان اروپا و آفریقا تنها ظرف شش ماه جان خود را از دست می‌دهند، نمی‌توانیم سکوت کنیم.»

یونیسف همچنین تخمین می‌زند که ۱۱ هزار و ۶۰۰ کودک طی شش ماه اول سال جاری میلادی از دریای مدیترانه عبور کرده باشند که تقریباً دو برابر بیشتر از مدت مشابه در سال ۲۰۲۲ میلادی است.

با این حال این آژانس هشدار می‌دهد که تعداد واقعی تلفات کودکان احتمالاً بیشتر است؛ چراکه از بسیاری از قایق‌های غرق شده در مدیترانه مرکزی، هیچ بازمانده‌ای نمانده و شمار و هویت سرنشینان آن‌ها نیز هیچ جا ثبت نشده است.

کناوس گفت که به نظر می‌رسد با توجه به آمار و ارقام و سکوت پیرامون این مرگ و میر‌های قابل پیشگیری، جهان «عمداً آنچه را که اتفاق می‌افتد، نادیده می‌گیرد».

بررسی‌های یونیسف همچنین نشان داده که بسیاری از این کودکان، بدون والدین یا سرپرست از مسیر پرخطر مدیترانه عبور می‌کنند و دخترانی که به تنهایی سفر می‌کنند نیز عمدتا در طول این سفر با خشونت‌های متعددی روبرو می‌شوند.

کناوس افزود که کشور‌های منطقه و اتحادیه اروپا نه تنها باید برای محافظت از کودکان آسیب پذیر در مسیر دریا تلاش بیشتری انجام دهند بلکه باید حامی آن‌ها در کشور‌های مبدأ، در مسیر ترانزیت تا رسیدن به مقصد نیز باشند.

او همچنین بر ضرورت تدوین راه‌های ایمن، قانونی و در دسترس برای کودکان برای دریافت حمایت‌ها و امکان پیوستن اعضای خانواده‌هایشان به آن‌ها تاکید کرد و افزود که کشور‌ها باید هماهنگی خود را در عملیات جستجو و نجات در دریا افزایش دهند و از پیاده شدن سریع مهاجران در مکان‌های امن اطمینان حاصل کنند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی