تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
یادداشتی از هاشمی‌طبا

دولت به مردم واقعیات را بگوید؛ ساخت بیمارستان هدیه نیست

هاشمی طبا نوشت: «به جای اینکه با مردم به صورت واقعی صحبت کنند و مشکلات را بگویند و بگویند که وضعیت چگونه است، وعده و قول‌های مختلف می‌دهند این باعث می‌شود که جامعه دیگر از دولت هیچ قول و وعده‌ای را نپذیرد و در ادامه نارضایتی‌هایی نیز پدید می‌آید. مثلا از ۱۵ سال پیش شروع به ساخت فلان بیمارستان کرده‌اند و حالا افتتاح می‌شود و دولت آن را به نام خود می‌زند و جالب‌تر اینکه می‌گویند هدیه دولت به مردم؛ در حالی که این نه هدیه دولت بلکه وظیفه دولت بوده که انجام داده است.»

کد خبر: ۱۵۲۳۷۱
۱۰:۲۲ - ۱۸ تير ۱۴۰۲

دولت به مردم واقعیات را بگوید

دیدارنیوز: «دولت سیزدهم از ابتدا فکر می‌کرد که می‌تواند یک تنه همه مشکلات را حل کند در حالی که با گذشت دو سال دیدیم که در برخی از حوزه‌ها هیچ یک از مشکلات حل نشده است.»

سید مصطفی هاشمی‌طبا، فعال سیاسی در آرمان ملی نوشت: «هرکس که می‌خواهد برای فرد یا گروهی تبلیغ کند رو به جمله‌بندی و جمله‌سازی می‌آورد و در آن مسیر جریان و یا فرد خاصی را مورد حمایت‌های خاص خود قرار می‌دهد و چندان هم مشکل نیست. اما اینکه تطبیق آن موضوع با واقعیت چیست، مهم است. بنابر این اینکه هر کس حرفی می‌زند و کسانی که از دولت حمایت می‌کنند حرف‌های به نفع دولت می‌زنند طبیعی است. به‌خصوص کسانی که ذهنیت سیاسی دارند کوتاه نمی‌آیند و به نفع خود بهره‌برداری می‌کنند.

جالب اینکه حتی برخی یک قدم فراتر می‌گذارند و در راستای حمایت از دولت مردم را مقصر می‌کنند و در جهت مبرا کردن دولت مشکلات جامعه را نیز به گردن مردم می‌اندازند. منتها مسائل کشورمان بسیار پیچیده است و نیرو‌های قوی‌تر و کارآمدتر می‌خواهد که از پس حل این مشکلات برآیند. با این حال دولت سیزدهم از ابتدا فکر می‌کرد که می‌تواند یک تنه همه مشکلات را حل کند در حالی که با گذشت دو سال دیدیم که در برخی از حوزه‌ها هیچ یک از مشکلات حل نشده است.

اتفاقا مشکل همینجاست یعنی به جای اینکه با مردم به صورت واقعی صحبت کنند و مشکلات را بگویند و بگویند که وضعیت چگونه است، وعده و قول‌های مختلف می‌دهند این باعث می‌شود که جامعه دیگر از دولت هیچ قول و وعده‌ای را نپذیرد و در ادامه نارضایتی‌هایی نیز پدید می‌آید؛ لذا به نظر نمی‌رسد که دولت و دولتمردان بتوانند مشکلات کشور در حوزه‌های مختلف را به نحو احسن حل کنند. اتفاقا خیلی از مسائل دیگر کشور نیز وجود دارد که مغفول مانده است.

حتی شاید بتوان گفت که مشکلات اقتصادی و معیشتی در جامعه در درجه دوم اهمیت قرار دارد، چون مشکلات اساسی زیربنایی در کشور وجود دارد. اما خب با همه این تفاسیر برخی صحبت‌هایی می‌کنند که نظر خود را می‌گویند. این مساله هم که گفته می‌شود دولت با مردم شفاف نیست همه برای این است که به واقع مسائل کشور بسیار مشکل‌تر از آن چیزی است که بتواند به سادگی حل شود. اما دولت، چون همواره قصد حل همه مشکلات را داشته می‌خواهد همه چیز را به نفع خود مصادره کند. مثلا از ۱۵ سال پیش شروع به ساخت فلان بیمارستان کرده‌اند و حالا افتتاح می‌شود و دولت آن را به نام خود می‌زند و جالب‌تر اینکه می‌گویند هدیه دولت به مردم؛ در حالی که این نه هدیه دولت بلکه وظیفه دولت بوده که انجام داده است. متاسفانه از این اصطلاحات نیز استفاده می‌کنند.

دولت دارای سرمایه‌گذاری شده و پروژه‌ای را ساخته است و نمی‌توان آن را به اسم هدیه به مردم دانست. چرا که از پول خود ملت ساخته شده است. این کار‌ها همه تبلیغاتی است و دولت باید قبول کند که مشکلات کشور بسیار سنگین است و واقعا حل کردن آن به این سادگی نیست و چه بهتر که دولت با واقعیت با مردم روبه‌رو شود و اگر اینگونه پیش برود مردم واقعیات را از دولت می‌پذیرند.»

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر