تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
جمهوری اسلامی به مصباحی مقدم، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام کنایه زد

شمارش لقمه‌های مردم!

روزنامه جمهوری اسلامی پس از اظهارات عجیب مصباحی مقدم، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره تعداد وعده‌های غذایی مردم ایران و چین و این ادعا که در چین یکی، دو وعده می‌خورند اما مردم ایران اینگونه نیستند، به او کنایه زد و نوشت: «نباید در یک دولت، مدعی سفره مردم شد و از دولتیان یقه درید و در دولتِ دیگر، تغییر مسیر داد و به شمارش لقمه‌ها، یقه مردم را گرفت.»

کد خبر: ۱۵۱۸۴۶
۱۰:۱۷ - ۰۷ تير ۱۴۰۲

کنایه جمهوری اسلامی به مصباحی مقدم؛ لقمه‌های مردم را می‌شمرید؟

دیدارنیوز: روزنامه جمهوری اسلامی در یادداشتی در نقد اظهارات اخیر مصباحی مقدم، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نوشت: نباید در یک دولت، مدعی سفره مردم شد و از دولتیان یقه درید و در دولتِ دیگر، تغییر مسیر داد و به شمارش لقمه‌ها، یقه مردم را گرفت.

این روزنامه در ادامه نوشت: «این استاندارد دوگانه فقط آبرو از گوینده می‌برد. این چرخش‌ها و چرخندگانش یکبار و دوبار یا یک فرد و دو فرد نیستند. دولت در اختیار رقیب باشد بر قابلمه نیمه پر هم می‌کوبند و خالی نمایی می‌کنند. دولتِ خودشان باشد، خالی را هم پُر می‌نمایانند و به لقمه شماری می‌پردازند. تعداد وعده‌های ادعایی غذایی دیگر کشور‌ها را چماق می‌کنند و بر سر خلق می‌زنند، اما برای خدا فکر نمی‌کنند که آمده‌اند و به استخدام در آمده‌اند تا خدمت کنند و بی‌منت، میز و سفره غذا و معیشت مردم را بچینند و هزار منت می‌گذارند.

با تکرار شدن این ماجرا مردم می‌پرسند کشور‌هایی که پیشرفت کردند مگر چطور و چند وعده غذا می‌خورند؟ همین کشور‌های کوچولوی حوزه خلیج فارس که در چهار دهه از خاک برخاسته‌اند و هرکدام برند یک نما از توسعه تمام ساحتی شده‌اند، سفره شان چگونه است؟ آن آدم‌های گنده که کشور‌های کوچولوی شان را هم گنده کرده‌اند، بره بریان بر سفره می‌گذارند. خوب می‌خورند و خوب هم کار می‌کنند، اما ما، هنوز برخی‌هامان گرفتار لقمه شماری سفره مردمند که کار لئیمان است. با مشربِ لقمه شماری برخی‌ها نمی‌توان فقر را خاک و در گام بعد خاک را از آلودگی آن پاک کرد.»

مطلب مرتبط:

انتقاد از برخی ائمه جمعه/ عبدی: آقایان خودشان چند وعده غذا می‌خورند؟

پاسخ حریری به اظهارات مصباحی‌مقدم؛ مردم چین ۴ وعده غذا می‌خورند!

پاسخی به ادعای مصباحی‌مقدم؛ مصرف کالری چینی‌ها از ایرانی‌ها بالاتر است

معیشت ایرانی‌ها هر روز حقیرتر می‌شود

نماینده مجلس: آقایان به فکر ساماندهی اقتصاد باشند نه اینکه بگویند چقدر بخورید!

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها