تیتر امروز

زهرا نژادبهرام: تصمیم گیران دوباره دارند راه را اشتباه می‌روند/ دارویی برای مقابله با بی حجابی کشف شده که ما نمی‌دانیم؟
گفت و گوی دیدار با یک فعال سیاسی اصلاح طلب درباره کلینیک ترک بی حجابی

زهرا نژادبهرام: تصمیم گیران دوباره دارند راه را اشتباه می‌روند/ دارویی برای مقابله با بی حجابی کشف شده که ما نمی‌دانیم؟

خبر راه اندازی کلینیک ترک بی حجابی دلیل گفت و گوی دیدارنیوز با زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب شد. او معتقد است: راه‌اندازی کلینیک برای درمان جسم انسان است نه روح و اعتقادات مردم.
محمد قوچانی: با این قانون اساسی به توسعه نمی‌رسیم/ یک جریان معتقد است که توسعه خلاف شرع است/ تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی‌شود
واکاوی چرائی عدم توسعه در ایران در گفت‌وگوی دیدار با مدیر مسئول ماهنامه آگاهی نو

محمد قوچانی: با این قانون اساسی به توسعه نمی‌رسیم/ یک جریان معتقد است که توسعه خلاف شرع است/ تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی‌شود

اهمیت موضوع عدم توسعه در ایران بهانه گفت و گو با محمد قوچانی، روزنامه نگار شد؛ او معتقد است: در هر کشوری تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی شود.
لازم نیست خواص جایی بروند
افاضات اضافه

لازم نیست خواص جایی بروند

عوام الملک در نامه‌ای به حضرت مسعود نوشت: بر خلاف تبلیغات برخی از این رسانه‌های بیگانه وابسته، لازم هم نیست خواص جایی بروند. ما عوام خودمان داریم می‌رویم. داریم کم می‌شویم. داریم خودمان را می‌کشیم...

چرا انتخابات مجلس دوازدهم مهم است؟

قاسم عزیزی روزنامه نگار در یادداشتی دلایلی بر اهمیت انتخابات مجلس دوازدهم را بر شمرده است.

کد خبر: ۱۵۱۶۶۹
۱۴:۰۶ - ۰۴ تير ۱۴۰۲

چرا انتخابات مجلس دوازدهم مهم است؟

 

دیدارنیوز ـ قاسم عزیزی*: از انتخابات ۱۴۰۰ به این سو تلاش زیادی صورت گرفته تا حلقه و علقه دولت و ملت مخدوش شده و سرمایه اجتماعی نظام جمهوری اسلامی سوخت شود که البته اتخاذ برخی دستورات و رفتار‌ها در این مسئله تاثیرگذار بوده است.

«جمهوری اسلامی» دو واژه‌ای که از همان بدو موجودیتش مخالفان و موافقانی داشته و در برخی از برهه‌ها نیز کفه ترازو آن توسط طرفداران و مخالفان سبک و سنگین شده است.

«جمهوری اسلامی ایران» ابتکار امام روح الله بود که برای اولین بار در تاریخ، مدلی نو بنام مردم سالاری دینی را به طور رسمی پایه گذاری کرد و امام (ره) در سخنرانی‌ها و بیانات خود همواره تاکید داشتند که: «ما خواستار جمهوری اسلامی هستیم، جمهوری فرم و شکل حکومت را تشکیل می‌دهد و اسلامی یعنی محتوای آن فرم، که قوانین الهی است».

در گذر تاریخ بعد از امام (ره) هرچند که برخی‌ها درخارج از کشور و گا‌ها عده‌ای در داخل سعی بر این داشتند که جمهوریت و اسلامیت نظام را مصادره به مطلوب و یا تحریف کنند، اما مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) جلو رفتار سلیقه‌ای و هر رفتار دیگری در مواجه با آن ایستاد و در جمهوریت و اسلامیت نظام را غیر قابل تفکیک از هم برمی شمردند.

ایشان یکی از اصلی‌ترین مأموریت‌های خویش را صیانت از جمهوریّتِ نظام در کنار اسلامیّت آن تعریف کردند و در سخنرانی اخیر خود در مراسم ارتحال امام (ره) بار دیگر همچون گذشته آب پاکی را بر روی دستان عده‌ای که به دنبال تحریف و یا کمرنگ کردن اسلامیت و یا جمهوریت نظام هستند ریخت و تاکید فرمودند: این مردم‌سالاری در جمهوری اسلامی، کلمه‌ی «جمهوری»، ناشی از همین اعتماد امام بزرگوار به مردم بود. بعضی‌ها با برداشت‌های غلطِ خودشان این حرکت امام را جور دیگری فهمیدند، جور دیگری بیان کردند؛ این‌جور وانمود کردند که امام کلمه‌ی جمهوری را از روی رودربایستی گفت! امام آدمی که در رودربایستی گیر کند.

رهبر انقلاب همچنین در همین سخنرانی بر اهمیت انتخابات پیش رو (دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی) تاکید و تصریح فرمودند: این انتخابات، انتخابات بسیار مهمّی است و دشمن از همین حالا توپخانه‌های خودش را به طرف این انتخابات روشن کرده،  مشغول بمبارانِ انتخاباتی است که هنوز حدّاقل نُه ماه فاصله داریم تا آن انتخابات.

نمایش قدرت مردم سالاری ایران در منطقه 
انتخابات پیش رو از چند منظر حائز اهمیت است و نخست آنکه جمهوری اسلامی ایران از آغاز تاسیس تاکنون همواره موجودیت و همه ارکان خود را در معرض رای مردم قرار داده است و این خود گویای این است که سکان داران و مسئولان کشور هیچگاه خود را منعای مردم تعریف نکرده و نمی‌کنند. شاید میزان مشارکت مردم در انتخابات‌های مختلف دارای نوساناتی بوده باشد، اما در عین حال مردم ایران بیشترین مشارکت را در انتخابات‌ها داشته اند که همواره مورد توجه کشور‌های منطقه و جهان بوده است. انتخابات مجلس دوازدهم می‌تواند بار دیگر قدرت سیاسی و اجتماعی ایران را به رخ جهانیان بکشد.

خنثی سازی توطئه دشمنان و سم پاشی آنان در ارتباط مردم و حکومت
از انتخابات ۱۴۰۰ به این سو تلاش زیادی صورت گرفته تا حلقه و علقه دولت و ملت مخدوش شده و سرمایه اجتماعی نظام جمهوری اسلامی سوخت شود که البته اتخاذ برخی دستورات و رفتار‌ها در این مسئله تاثیرگذار بوده است، اما برگزاری یک انتخابات پرشور می‌تواند این سم پاشی دشمنان را خنثی کند و با روی کار آمدن یک مجلس قوی و متخصص مشکلات مردم در زمینه‌های اقتصادی را مرتفع سازد.

ایجاد تحرک و پویایی در فضای سیاسی کشور و بازگشت جریانت سیاسی به صحنه
از برکات انتخابات اسفندماه سال جاری پر رونق شدن فضای سیاسی کشور که پس از انتخابات سال ۹۸ به دلیل برخی فضاسازی‌ها خلوت و کم تحرک شده بود. فضای سیاسی پویا و زنده می‌تواند دیگر حوزه‌ها را نیز به حرکت وا دارد و محصول انتخابات مجلس دوازدهم می‌تواند و باید فضای سیاسی کشور را به سمت توسعه ارتقا دهد.

*روزنامه‌نگار

 

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی