تیتر امروز

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...
سال بازگشت بزرگ و سقوط باورنکردنی/ ترامپ چطور برگشت و دلیل رفتن اسد چه بود؟
ویژه برنامه نوروزی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی؛ بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ (قسمت چهارم)

سال بازگشت بزرگ و سقوط باورنکردنی/ ترامپ چطور برگشت و دلیل رفتن اسد چه بود؟

این چهارمین قسمت از ویژه برنامه نوروزی ۱۴۰۴ دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی است که به بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ می‌پردازد. در این برنامه بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید آمریکا و سقوط بشار...

نامه وکلا و خبرنگاران میانماری به رئیس‌جمهور درباره خبرنگاران بازداشتی رویترز

گروهی از خبرنگاران و وکلای میانمار با ارسال نامه‌ ای به رئیس‌جمهو این کشور نگرانی خود را نسبت به وضعیت دو خبرنگار محبوس رویترز به اتهام نقض قوانین محرمانه اعلام کردند.

کد خبر: ۱۵۱۶۳
۱۲:۲۷ - ۰۳ آذر ۱۳۹۷
دیدارنیوز - این نامه به وین مینت، رئیس جمهوری میانمار داده شده و در آن به تناقض‌های موجود در پرونده علیه وا لون، ۳۲ ساله و کیاو سو او، ۲۸ ساله دو خبرنگار رویترز و محکوم شدنشان به هفت سال حبس در سپتامبر سال جاری میلادی اشاره شده است.

رئیس جمهوری در واکنش به این نامه گفت که براساس قوانین به این پرونده رسیدگی می کند و آن را براساس روندهای حقوقی مورد بازبینی قرار می‌دهد.

اتهامات این دو خبرنگار سوالاتی را درباره روند پیشرفت در میانمار به سمت دموکراسی مطرح کرده و باعث خشم مدافعان حقوق بشری شده است.

آنگ سان سوچی، رهبری دوفاکتوی میانمار در سپتامبر گفت که این پرونده ارتباطی با آزادی بیان ندارد و به مردم تاکید کرد تا روند قضایی را پیگیری کرده و اگر جایی نابرابری و بی‌عدالتی شده، عنوان کنند.

در این نامه که به امضای نمایندگانی از سوی شبکه خبرنگاران میانمار و چند گروه دیگر از جمله انجمن وکلای میانمار رسیده، آمده که به دلیل آنکه این خبرنگاران، به صورت حرفه‌ای مشغول فعالیت در رویترز بوده‌اند، پرونده آنها باید براساس قوانین رسانه‌ای کشور و نه قانون اسرار دولتی دوران استعماری میانمار رسیدگی شود.

در ادامه این نامه همچنین آمده است: قانون اسرار محرمانه میانمار برای جلوگیری از جاسوسی اجرا می‌شد اما در دوران معاصر این قانون مناسب نیست، باید مورد بازبینی قرار گیرد. حکم هفت سال زندان برای هر یک از این خبرنگاران در قوانین رسانه‌ای کشور جایگاهی ندارد و حق مردم را در دسترسی به اطلاعات انکار می‌کند.

سخنگوی دولت میانمار گفته است که دولت نمی‌تواند در پرونده‌های دادگاه‌های کشور مداخله کند چون مستقل عمل می‌کند. رئیس جمهوری این نامه را دریافت کرده است.

در این نامه همچنین آمده که این دو خبرنگار حقی را استفاده کردند که براساس آن می‌توانستند داستان‌ها و گزارش‌هایی را که از علایق مردمی است، منتشر کنند. این یک رفتار حرفه ای است.

این دو خبرنگار مشغول بررسی کشته شدن ۱۰ مرد و پسر روهینجایی توسط نیروهای امنیتی و غیرنظامیان بودایی در غرب میانمار در جریان سرکوبی بودند که از اوت سال جاری میلادی آغاز شده بود. این عملیات باعث شد تا بیش از ۷۲۰ هزار مسلمان روهینجایی به بنگلادش بگریزند.

قرار است وکلای مدافع در ماه جاری میلادی درخواست تجدیدنظر خود را به دادگاه عالی ارائه کنند.


منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی