تیتر امروز

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...
سال بازگشت بزرگ و سقوط باورنکردنی/ ترامپ چطور برگشت و دلیل رفتن اسد چه بود؟
ویژه برنامه نوروزی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی؛ بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ (قسمت چهارم)

سال بازگشت بزرگ و سقوط باورنکردنی/ ترامپ چطور برگشت و دلیل رفتن اسد چه بود؟

این چهارمین قسمت از ویژه برنامه نوروزی ۱۴۰۴ دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی است که به بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ می‌پردازد. در این برنامه بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید آمریکا و سقوط بشار...

کاهش ترس از مدرسه با ایجاد اتاق اسباب بازی در دبستان‌ها

News Image Lead

رئیس پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش راه اندازی اتاق اسباب بازی در مدارس ابتدایی را اقدامی نوآورانه و ابتکاری دانست که می‌تواند منجر به افزایش نشاط و شادابی و تعمیق یادگیری در دانش آموزان شود.

کد خبر: ۱۵۱۵۷
۱۱:۳۵ - ۰۳ آذر ۱۳۹۷
دیدارنیوز - فرهاد کریمی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به طرح جدید آموزش و پرورش برای راه‌اندازی اتاق اسباب بازی در دبستان‌ها اظهار کرد: بازی یکی از  روش‌های تربیت است. اگر به روش و منش مربیان بزرگ چون مونتسوری و پیاژه نیز توجه کنیم در می‌یابیم که روی بازی و نقش آن در یادگیری بسیار تاکید می‌کنند.

وی افزود: باید ظرفیتی را برای بازی‌های خلاقانه و تعامل‌های آزاد بدون جبر  برای دانش آموزان فراهم کنیم.

رئیس پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش با بیان اینکه در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، در برنامه درسی مدارس یک برنامه درسی نیمه تجویزی اختیاری در نظر گرفته شده است تا بخشی از ساعات برنامه درسی با استفاده از  امکاناتی که آموزش و پرورش دارد به فعالیت های اثربخش یادگیرانه اختصاص یابد.

کریمی افزود: ابتکار اختصاص ساعت اسباب بازی در  برنامه درسی بویژه در دوره  ابتدایی و پایه‌های اول تا سوم ابتکار بسیار خوبی است. دانش روانشناسی در اختیار قرار دادن ساعت بازی را برای بچه ها تایید می‌کند. بیشترین میزان یادگیری مبتنی بر  فعالیت‌های خلاقانه و ابتکاری اتفاق می‌افتد که بازی هم یکی از همین روش‌های نوآورانه محسوب می‌شود.

وی با اشاره به اینکه دایر کردن اتاق بازی نیز ظرفیت بسیار مناسبی است و ظرفیت عملیاتی خوبی را فراهم می‌کند تا نشاط و شادابی و کاهش ترس کودکان از مدرسه رخ دهد  اظهار کرد: برخی کلاس اولی‌ها از مدرسه وحشت دارند و به سختی از والدینشان جدا می‌شوند تا به مدرسه بروند. این برنامه کمک می‌کند تا مدارس را به محیطی شاداب تبدیل کنیم و آموزش عمق بیشتری بیابد.


ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی