تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
سرمربی تراکتور شاید به اسپانیا برگردد

شایعه عجیب؛ «خمز» می‌رود؟

با اعلام نشریه معتبر اسپانیایی، پاکو خمز سرمربی تیم فوتبال تراکتور گزینه اصلی هدایت تیم دپورتیوو لاکرونیا است و با استفاده از بند فسخ خود می‌تواند از باشگاه ایرانی جدا شود.

کد خبر: ۱۵۱۴۸۲
۱۱:۲۶ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۲

شایعه عجیب؛ «خمز» می‌رود؟

دیدارنیوز: پاکو خمز سرمربی اسپانیایی که در میانه‌های فصل گذشته لیگ برتر هدایت تیم تراکتور را بر عهده گرفت، قراردادش را با این باشگاه ایرانی تا سال ۲۰۲۶ تمدید کرد. خمز حتی در پایان فصل قبل، برنامه‌ها و لیست بازیکنان مدنظرش را به مدیران تراکتور تحویل داد و طبق برنامه باید چند هفته دیگر برای آغاز کارش به تراکتور اضافه شود.

با این حال اخبار رسانه‌های اسپانیا حاکی است پاکو خمز گزینه اصلی هدایت تیم دپورتیوو لاکرونیا است؛ باشگاهی که در لیگ دسته سوم اسپانیا حضور دارد و موفق نشد به رقابت‌های لیگ دسته دوم صعود کند.

سابقه بازی خمز در دپورتیوو از یک سو و انتخاب «فرناندو سوریانو» که ارتباط خوبی با این مربی دارد به عنوان مدیر ورزشی باشگاه از جمله دلایلی است که به شایعات دامن زده است.

این در شرایطی است که روزنامه معتبر مارکا اسپانیا بحث حضور خمز در دپورتیوو را فراتر از شایعه دانست.

شایعه عجیب؛ «خمز» می‌رود؟

در بخشی از خبر این روزنامه آمده که با عنوان «تمام جاده‌های دپورتیوو به پاکو جمز منتهی می‌شود» آمده است:

«سوریانو به دنبال مربی‌ای است که با ایده‌هایش برای دپورتیوو هماهنگ باشد. پاکو خمز، فرناندو سوریانو را به خوبی می‌شناسد. سوریانو با او قرارداد امضا کرد تا جایگزین کارسدو در ایبیزا شود و قبل از آن در رئال ساراگوسا هم تیمی بودند. اما سوریانو هم پاکو را خوب می‌شناسد. او می‌داند که خمز مربی‌ای است که باشگاه و شهر را می‌شناسد (او با خانواده اش در کورونیا زندگی می‌کند).»

شاید این تصور وجود داشته باشد که خمز قراردادش را با تراکتور تا سال ۲۰۲۶ تمدید کرده و نمی‌تواند باشگاه ایرانی را ترک کند. با این وجود، روزنامه مارکا مدعی است خمز می‌تواند از بند فسخ قراردادش در ماه جولای استفاده و تراکتور را ترک کند.

شایعه عجیب؛ «خمز» می‌رود؟

همچنین وب سایت estadiodeportivo در گزارشی با تیتر «پاکو خمز ممکن است به اسپانیا بازگردد» نوشت: «دپورتیوو لاکرونیا پس از ناکامی در صعود به لیگ دسته دوم، در حال حاضر به فکر فصل آینده است. فرناندو سوریانو مدیر ورزشی جدید باشگاه نام خمز را در لیست خود برای نشستن روی نیمکت دارد.»

این رسانه اسپانیایی هم با اشاره به قرارداد خمز با تراکتور تا سال ۲۰۲۶ اعلام کرد بند فسخ قرارداد این مربی با تراکتور برای باشگاه دپورتیوو به راحتی قابل قبول است.

منبع: مهر
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر