تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...

رادان: قانون از روی فردی که از روی مامور قانون رد شود، عبور می‌کند

فرمانده فراجا با تاکید بر اینکه در برقراری امنیت با کسی شوخی نداریم، گفت: وقتی یک نفر به خود جرأت می‌دهد از روی مامور امنیت عبور کند باید این را بداند که قانون از روی آن عبور می‌کند؛ این پیام ما برای همه است.

کد خبر: ۱۵۱۳۷۷
۱۹:۱۵ - ۲۹ خرداد ۱۴۰۲

رادان: قانون از روی فردی که از روی مامور قانون رد شود، عبور می‌کند

دیدارنیوز: سردار احمدرضا رادان، در دیدار با خانواده شهید محمد قنبری در شهرستان صیدون استان خوزستان گفت: خدا را شاکر هستم که امروز توفیق شد به زیارت خانواده محترم شهید قنبری بروم و بتوانم از نزدیک مزار آن عزیز آسمانی را زیارت کنم. شهید قنبری اولین شهید و آخرین شهید راه امنیت مردم نخواهد بود چرا که مجموعه انتظامی همواره در مسیر برقراری نظم و امنیت در جامعه، آماده جانفشانی هستند.

فرمانده فراجا گفت: شهادت مایه شرف و عزت کارکنان انتظامی است که در مسیر تامین امنیت مردم در مقابل بی‌قانونان قرار می‌گیرند و خون پاکشان را تقدیم امنیت می‌کنند. شهید قنبری خصوصیات خاص خود را داشت مردی مظلوم، کم توقع، کم حرف، اما پرکار و پر اراده و برای ماموریت خود اهمیت قائل بود و دل می‌سوزاند.

رادان با بیان اینکه وقتی یک نفر برای مردم و امنیت اهمیت قائل می‌شود خداوند به آن بالاترین پاداش را اهدا می‌کند، گفت: خداوند بالاترین پاداش را به کسی می‌دهد که امنیت، آرامش و آسایش خود را فدای آسایش و امنیت مردم می‌کند که یکی از آن‌ها شهید قنبری است.

فرمانده فراجا ادامه داد: شهید قنبری برای مجموعه انتظامی و خانواده خود افتخاری بزرگ است. او جزو کسانی قرار گرفت که خداوند او را انتخاب کرد و مدال افتخار شهادت را بر گردنش آویخت. لباس خونی شهیدی که خانواده‌اش به یادگار نگه داشته‌اند در روز قیامت می‌تواند نجات دهنده آنان باشد به شرطی که ادامه دهنده راه آن شهید باشند. شهدا شعاع و نوری برای خانواده و اطرافیان خود ایجاد می‌کنند که همه در آن قرار می‌گیرند.

بر اساس اعلام پایگاه خبری پلیس، وی با تاکید بر اینکه در برقراری امنیت با کسی شوخی نداریم، گفت: وقتی یک نفر به خود جرأت می‌دهد از روی مامور امنیت عبور کند باید این را بداند که قانون از روی آن عبور می‌کند این پیام ما برای همه است و در این خصوص با کسی تعارف نداریم.

رادان با بیان اینکه مردم ایذه در خط انقلاب، رهبری، ولایت فقیه، جبهه، مدافع حرم و مدافع امنیت هستند؛ گفت: کسانی که با قصد و نیت می‌خواهند شهر و مردم آن را تخریب کنند، منتظر عواقب قانونی آن باشند. قطعاً خون شهید پاسخ می‌دهد و ما از خون شهید نمی‌گذریم و وظیفه داریم آن را دنبال کنیم.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر