تیتر امروز

مریم جلالی: ضرغامی فرمانده بود و صالحی امیری استاد است/دیگر جای صنایع دستی در برنامه توسعه خالی نیست/صنایع دستی به رونق گردشگری و ارتقاء میراث فرهنگی کمک کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه جامعه پلاس با معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی

مریم جلالی: ضرغامی فرمانده بود و صالحی امیری استاد است/دیگر جای صنایع دستی در برنامه توسعه خالی نیست/صنایع دستی به رونق گردشگری و ارتقاء میراث فرهنگی کمک کرد

جامعه پلاس چند روز مانده به سی و هفتمین نمایشگاه ملی صنایع دستی، میزبان مریم جلالی معاون صنایع دستی بود؛ از او هم درباره عملکردش در وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی صحبت کردیم هم درباره...
از «جنبش مهسا» تا «ایستگاه وفاق» با علی شکوری‌راد
گفتگوی دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» با دبیرکل پیشین حزب اتحاد ملت

از «جنبش مهسا» تا «ایستگاه وفاق» با علی شکوری‌راد

«ایرانشهر» در نخستین برنامه از سلسه‌گفتگوهای خود با موضوع «منافع ملی ایران» به سراغ علی شکوری‌راد، دبیرکل سابق حزب اتحاد ملت رفته و به بررسی ابعاد مفهوم «وفاق» در عرصه سیاسی امروز کشور پرداخته...
افرادی که امنیت مراسم‌ها را خدشه‌دار می‌کنند، دلسوز نظام نیستند

حیدری: برهم‌ زدن کنسرت‌ها توسط افراد خودسر، اقتدار پلیس را زیر سوال برده

شهریار حیدری، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با بیان اینکه در ایران، افراد بسیاری علاقه‌مند به موسیقی هستند و خوانندگان هم طرفداران زیادی دارند، گفت: اینکه در حاشیه این مراسم و به بهانه‌های مختلف، جریانی خارج از نیروی انتظامی یا اساسا نیرویی که مسئول امنیت و برقراری نظم برنامه باشد، بخواهد وارد صحنه شود و جو را برهم بزند، حتما کارشان به دور از شان قانون و نظام جمهوری اسلامی است و این رویکرد، اقتدار پلیس را زیر سوال برده است.

کد خبر: ۱۵۱۳۶۴
۱۷:۰۵ - ۲۹ خرداد ۱۴۰۲

حیدری

دیدارنیوز: عضو کمیسیون امنیت ملی گفت: پلیس و دستگاه قضایی حتماً و با شدت باید با کسانی که امنیت کنسرت‌ها را به مخاطره می‌اندارند، برخورد کنند. مطمئن باشید افرادی که امنیت این مراسم‌ها را خدشه‌دار می‌کنند، دلسوز نظام نیستند.

شهریار حیدری در واکنش به مسئله بر هم زدن کنسرت‌ها توسط افراد خودسر گفت: جامعه ما نیاز به نشاط دارد. افرادی هم با مجوز در حال برگزاری قانونی کنسرت هستند؛ خب طبیعی است دولت در چنین بستری، باید امنیت برگزارکنندگان و مخاطبان کنسرت را تامین کند.

او می‌گوید: در ایران، افراد بسیاری علاقه‌مند به موسیقی هستند و خوانندگان هم طرفداران زیادی دارند. پس وقتی علاقه مردمی در این حوزه بالاست، باید به این افراد احترام گذاشت و ضمن ایجاد فضای نشاط‌آور، کاری کرد که گروه‌های موسیقی و مردم در کمال امنیت و آرامش در این برنامه‌ها حضور پیدا کنند. اینکه در حاشیه این مراسم و به بهانه‌های مختلف، جریانی خارج از نیروی انتظامی یا اساساً نیرویی که مسئول امنیت و برقراری نظم برنامه باشد، بخواهد وارد صحنه شود و جو را برهم بزند، حتماً کارشان به دور از شأن قانون و نظام جمهوری اسلامی است و این رویکرد، اقتدار پلیس را زیر سوال برده است.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس اظهار داشت: معتقدم پلیس و دستگاه قضایی نظام حتماً و با شدت باید با کسانی که امنیت کنسرت‌ها را به مخاطره می‌اندارند، برخورد کنند. مطمئن باشید افرادی که امنیت این مراسم‌ها را خدشه‌دار می‌کنند، دلسوز نظام نیستند.

حیدری گفت: در طول انقلاب، شخص حضرت امام بار‌ها به جریان‌های خودسر پیام‌های مختلفی دادند و مقام معظم رهبری نیز همین رویکرد را دارند. وقتی دولت به گروه‌های موسیقی جهت برگزاری کنسرت مجوز می‌دهد، یعنی مخالف افرادی است که دنبال برهم‌زدن برنامه‌ها هستند، پس شایسته این است که با افراد خودسر برخورد شود و کلاً فارغ از حضور و عدم‌حضور این افراد در این مراسم، امنیت گروه موسیقی و مردم را تامین و تضمین کنند.

وی می‌گوید: برخورد‌های خودسرانه برخی افراد غیرمسئول در کنسرت‌ها، آب به آسیاب ریختن دشمن است، زیرا دشمن به شدت به دنبال سلب نشاط از جامعه است و می‌خواهد یأس و ناامیدی را در مملکت افزایش دهد و مردم را از یکدیگر جدا کند.

نماینده قصرشیرین می‌گوید: از دولت و همچنین کمیسیون امنیت ملی که خودم یک عضو آن هستم، می‌خواهم که امنیت برگزارکنندگان کنسرت‌ها و مردم علاقه‌مند به این حوزه را تامین کنند. ضمن اینکه این اتفاقات، قابلیت بررسی در کمیسیون امنیت ملی مجلس را هم دارد.

منبع: رویداد24
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی