تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

رفع انسداد خروجی آب سد کرج؛ آغاز انتقال دوباره آب به تهران

رئیس‌کل دادگستری استان البرز از بازگشایی خروجی سد کرج خبر داد و گفت: با برداشته شدن موانع، مسیر خروجی آب رفع انسداد شده و در ساعات آینده امکان ادامه فرایند تامین آب شرب مناطق هدف آغاز می‌شود.

کد خبر: ۱۵۱۰۴۸
۱۱:۱۶ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۲

رفع انسداد خروجی آب سد کرج؛ آغاز انتقال دوباره آب به تهران

دیدارنیوز: حسین فاضلی هریکندی با حضور در محل‌های آسیب‌دیده در سیل اخیر در جاده کرج ـ چالوس در جریان روند بازگشایی مسیرها، بازسازی جاده و ترمیم خسارات قرار گرفت.

رئیس‌کل دادگستری استان البرز را در این بازدید نزدیک به چهارساعته، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان، معاونان هماهنگی امور عمرانی، معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی و همچنین معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری البرز، مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان، مدیرکل مدیریت بحران استانداری، مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان البرز، جانشین فرماندهی نیروی انتظامی استان و جمعی دیگر از مسئولان همراهی کردند.

رئیس‌کل دادگستری استان البرز در حاشیه این بازدید که از مناطق آسیب‌دیده در نزدیکی پلیس راه سد کرج، تونل شماره ۲، مخزن سد کرج و بخش پایین‌دست رودخانه کرج انجام شد، گفت: امروز شاهد بودیم که با تلاش‌های شبانه‌روزی انجام‌شده بخش عظیمی از رسوبات ناشی از سیلاب اخیر جمع‌آوری شد و جاده در حال ترمیم و بازسازی است.

وی اضافه کرد: اتفاق مهم دیگر بحث بازگشایی خروجی سد کرج بود که موجب ایجاد مشکلاتی در تأمین آب شرب برخی مناطق کرج و تهران شده بود، که با تلاش‌ها و پیگیری‌های انجام‌شده توسط دادستان مرکز استان و ادارات متولی و آب منطقه‌ای تهران، بازگشایی و رسوب‌زدایی مسیر انجام شد و با برداشته شدن موانع، مسیر خروجی آب رفع انسداد شده است و در ساعات آینده امکان ادامه فرایند تأمین آب شرب مناطق هدف آغاز می‌شود.

رئیس‌کل دادگستری استان البرز با ابراز اینکه وجود برخی رستوران‌ها در مسیل و نیز در بستر و حریم رودخانه کرج، علاوه بر تخریب خود این اماکن، در افزایش خسارات و صدمات این سیلاب مؤثر بوده است، تصریح کرد: رئیس قوه قضائیه در دستوری که برای آزادسازی بستر رودخانه کرج داد علاوه بر موضوعات زیست‌محیطی نسبت به مخاطرات ناشی از وجود این مستحدثات به‌هنگام سیل اشاره کرده بود.

فاضلی هریکندی با اشاره به اینکه به رستوران‌هایی که در سیل اخیر تخریب شدند، از سوی دستگاه‌های متولی از جمله شرکت آب منطقه‌ای و منابع طبیعی استان اخطاریه‌های متعدد جهت رفع تصرف داده شده بود، بیان داشت: به اداره‌کل مدیریت بحران استانداری، شرکت آب منطقه‌ای استان، اداره‌کل منابع طبیعی و محیط زیست مأموریت داده شد تا نسبت به انجام وظایف قانونی خود برای رفع انسداد از حریم و بستر رودخانه کرج و جاده چالوس اقدام کنند تا از آسیب‌های آتی پیشگیری شود.

وی افزود: بخشی دیگر از دستورات صادرشده ناظر بر تسریع در بازگشایی جاده و تونل، تسریع در همکاری دستگاه‌های متولی در کمک به بازگشایی بود؛ همچنین دستورات مقتضی برای شناسایی مالکین خودرو‌های رهاشده یا بیرون آورده‌شده از سیلاب به مراجع انتظامی داده شد و پلیس و هلال احمر نیز مأموریت یافتند در شناسایی مفقودین احتمالی تلاش مضاعفی داشته باشند.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر