تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

فیروز نادری، دانشمند ایرانی درگذشت

فیروز نادری، دانشمند ایرانی و مدیر ارشد سابق در ناسا که اخیرا دچار حادثه ناگواری شده بود، در سن ۷۷ سالگی درگذشت.

کد خبر: ۱۵۰۸۰۷
۰۸:۱۵ - ۲۰ خرداد ۱۴۰۲

فیروز نادری، دانشمند ایرانی درگذشت

دیدارنیوز: دکتر فیروز نادری، دانشمند نامدار ایرانی که از دو هفته پیش به دلیل جراحات یک حادثه در بیمارستان بستری شده بود، در سن ۷۷ سالگی چشم از جهان فرو بست.

حساب کاربری توییتر فیروز نادری که به دست خواهرزاده ایشان اداره می‌شود، اعلام کرد که این دانشمند ایرانی و مدیر ارشد سابق در ناسا از دنیا رفته است. دکتر نادری دو هفته‌ی پیش دراثر یک حادثه دچار معلولیت شده بود و از آن زمان در بیمارستان بستری بود.

حساب توییتر دکتر نادری در آخرین توییت خود نوشت: این پست با اندوه عمیق درگذشت دکتر فیروز نادری را در روز جمعه ۹ ژوئن به اطلاع می‌رساند. فیروز در آخرین ساعات زندگی مانند تمام عمرش محصور عشق و تحسین بود.

فیروز نادری، ۵ فروردین ۱۳۲۵ در شیراز به دنیا آمد و پس از اتمام تحصیلات متوسطه برای ادامه‌ تحصیلات به ایالات متحده مهاجرت کرد. دکتر نادری پس از دانش‌آموختگی در مقطع دکترا از دانشگاه کالیفرنیای جنوبی به ایران بازگشت و در مرکز سنجش از دور کشور به کار مشغول شد. او در سال ۱۹۷۶ به آزمایشگاه پیش‌رانش جت ناسا پیوست و درطول سال‌های مختلف بعد از آن، مشاغل متعددی را در سازمان فضایی آمریکا عهده‌دار شد.

دیدارنیوز، درگذشت این دانشمند ایرانی را به خانواده محترم و دوستداران ایشان و جامعه علمی کشور تسلیت می‌گوید.

منبع: زومیت

منبع: شرق
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی