تیتر امروز

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

حرف آخر مدیرعامل پرسپولیس درباره «یحیی»

بعد از قهرمانی پرسپولیس در جام حذفی فوتبال ایران، یحیی گل محمدی از فشارها و خستگی خود خبر داد و گفت شاید به استراحت بپردازد یا به تیمی دیگر برود، اما رضا درویش مدیرعامل این باشگاه می‌گوید یحیی فصل بعد در جمع سرخپوشان خواهد بود.

کد خبر: ۱۵۰۶۵۵
۰۸:۲۲ - ۱۶ خرداد ۱۴۰۲

حرف آخر مدیرعامل پرسپولیس درباره «یحیی»

دیدارنیوز: مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: یحیی گل محمدی قرارداد دارد و فصل بعد هم در پرسپولیس خواهد بود.

رضا درویش با اشاره به شرایط این فصل پرسپولیس تصریح کرد: کادر فنی قرارداد دارند و در فصل بعد هم حضور خواهند داشت. البته الان خستگی فصل را دارند که باید استراحت کنند. در فهرست ورودی هم باید بگویم شاید چند بازیکن باشند و بیشتر تیم حفظ خواهد شد.

او ادامه داد: مجوز حرفه‌ای ما صادر و قطعی شده و مشکلی از این بابت نداریم، اما باید تیم‌هایی که نماینده ایران در لیگ آسیا هستند متفاوت دیده شوند. لیگ‌های عربستانی بهترین بازیکنان را جذب می‌کنند، ما قرار است با تیمی که کریم بنزما را با ۲۰۰ میلیون دلار به خدمت گرفته، بازی کنیم. باید تیم را تقویت کنیم، اما محدویت‌هایی ایجاد می‌شود که دست و پای ما را می‌بندد. تیم‌هایی که در آسیا بازی می‌کنند نماینده ایران هستند و شرایط با لیگ داخلی تفاوت بسیار دارد و باید این تفاوت‌ها دیده شود.

مطلب مرتبط:

شوک یحیی به پرسپولیس؛ «استراحت یا تیمی دیگر»

بمب نقل‌وانتقالات؛ بنزما با الاتحاد ۲ ساله بست!

وی تصریح کرد: در مورد قرارداد‌های دلاری هنوز به صورت رسمی چیزی به ما ابلاغ نشده، اما مشکلاتی را ایجاد خواهد کرد. از سویی دیگر ما وارث یک بدهی بودیم که مجوز حرفه‌ای ما را دچار مشکل می‌کرد. در همین مدت بحث مالیاتی چند ده میلیارد تومانی را تسویه کردیم. ۳۰ بازیکن داشتیم که از سال ۸۲ طلبکار بودند و کسی هم پرداخت نکرده بود، اما چون بحث مجوز حرفه‌ای شدن مطرح شده بود مجبور بودیم همه را پرداخت کنیم و این فشار زیادی را به ما وارد کرد.

درویش خاطر نشان کرد: سال ۸۴ فردی ۵۰ میلیون تومان به پرسپولیس قرض داده بود و الان برای تسویه بیش از یک میلیارد پرداخت کردیم. از این دست بدهی‌ها زیاد داشتیم و با مشکلات فراوان توانستیم این بدهی‌ها را پرداخت کردیم تا پنجره باشگاه بسته نشده و آهسته آهسته پیش برویم تا امروز مجوز حرفه‌ای شدن را بگیریم.

او در مورد مجمع پرسپولیس گفت: تا این لحظه قرار است مجمع برگزار شود و قرار است ساعت ۱۶ امروز در محل باشگاه برگزار شود، تا آن زمان در خدمت مجموعه هستم و اگر بعد از آن تصمیمی در مورد تغییر مدیریت باشگاه گرفته شود در خدمت دوستان خواهیم بود.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
پرطرفدارترین ها