تیتر امروز

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...
سال بازگشت بزرگ و سقوط باورنکردنی/ ترامپ چطور برگشت و دلیل رفتن اسد چه بود؟
ویژه برنامه نوروزی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی؛ بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ (قسمت چهارم)

سال بازگشت بزرگ و سقوط باورنکردنی/ ترامپ چطور برگشت و دلیل رفتن اسد چه بود؟

این چهارمین قسمت از ویژه برنامه نوروزی ۱۴۰۴ دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی است که به بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ می‌پردازد. در این برنامه بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید آمریکا و سقوط بشار...

واکنش قوه قضائیه به خبر «بازرسی برهنه بدنی» در بازداشتگاه‌ها

قوه قضائیه در واکنش به خبر بازرسی برهنه بدنی در بازداشتگاه‌ها اعلام کرد که بازرسی‌ها براساس موازین دقیق قانونی و شرعی انجام شده است.

کد خبر: ۱۵۰۶۲۵
۱۱:۳۷ - ۱۵ خرداد ۱۴۰۲

واکنش قوه قضائیه به خبر «بازرسی برهنه بدنی» در بازداشتگاه‌ها

دیدارنیوز: قوه قضائیه می‌گوید که بازرسی‌ها براساس موازین دقیق قانونی و شرعی و با رعایت حفظ حریم خصوصی افراد انجام می‌شود.

میزان، رسانه قوه قضائیه نوشت: «اخیرا معدود افرادی مدعی شده‌اند که در زمان بازداشت نزد ضابطان قضایی، بازرسی برهنه بدنی در خصوص آن‌ها انجام شده است.

در پروژه جنگ ترکیبی و تبلیغاتی تمام‌عیار غرب علیه ایران که در پاییز سال گذشته آغاز و همچنان ادامه دارد، موضوع بازداشتگاه‌ها و ادعا‌های دروغ در این رابطه یکی از محور‌های اصلی بخش رسانه‌ای این جنگ بوده است.

اخیرا نیز در ادامه همین پروژه، معدود افرادی مدعی شده‌اند که در زمان بازداشت نزد ضابطان قضایی، بازرسی برهنه بدنی در خصوص آن‌ها انجام شده است.

بررسی‌ها نشان می‌دهد، بازرسی بدنی از متهمان و محکومان قبل از ورود به زندان در حال حاضر با استفاده از تجهیزات فناوری روز صورت می‌گیرد.

البته در نظام‌های زندانبانی کشور‌های غربی نیز، علی رغم دسترسی به آخرین فناوری‌های روز، همچنان در موارد لازم، بازرسی‌های فیزیکی به کار گرفته می‌شود.

در ایران نیز، با توجه به اینکه امکان وارد کردن اقلام ممنوعه از قبیل تلفن همراه، مواد مخدر، سیم کارت و ... به زندان از سوی افراد وجود دارد در برخی از موارد خاص که نیاز به بررسی کامل بدن وجود دارد، اینگونه بازرسی‌ها با رعایت موازین قانونی، شرعی و حفظ حریم خصوصی افراد انجام می‌شود و بدیهی است که در این راستا بازرسی زندانیان زن صرفا توسط مامورین زن صورت می‌گیرد.

همچنین برخلاف ادعا‌های مطرح شده، در این بازرسی‌ها، هیچگونه تصویری ثبت و ضبط نمی‌شود و با رعایت تمام پروتکل‌ها، بازرسی بدنی انجام می‌شود.

طرح ادعا‌هایی مبنی بر روال بازرسی‌ها با برهنه کردن افراد در ادامه پروژه سیاه‌نمایی از ایران در خارج از کشور است که متاسفانه در داخل نیز عده‌ای با بیگانگان همنوایی می‌کنند و همان سخنان تکرار می‌شود.

در سال‌های اخیر و بویژه در دوره تحول و تعالی در قوه قضاییه، تاکیدات بسیاری در رابطه با حفظ کرامت متهمان و محکومان صورت گرفته و اقدامات ویژه‌ای نیز انجام شده است که می‌توان به دستورالعمل «تبیین حقوق بازداشت شدگان، رعایت کرامت آنان و نحوه نظارت بر بازداشتگاه‌ها» اشاره کرد.

بر اساس این گزارش، چنانچه کسی ادعا دارد که خارج از موازین فوق الاشاره مورد بازرسی قرار گرفته، می‌تواند مصادیق را به بازرسی سازمان زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور ارائه نماید تا موضوع پیگیری شود. قاعدتا ادعا‌هایی که بدون سند و مدرک مطرح شوند، طبق روال گذشته مورد پیگیری و پیگرد قضائی خواهند بود.»

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۴ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۵
0
0
کدام عقبه فکری احمقانه و خر منشانه بردن تلفن همراه به زندان را ممنوع اعلام می کند! تلفن همراهی که امروزه واجب تر از لباس تن برای افراد است! یک زندانی بنا بر ارتکاب جرم معینی(خواسته و یا ناخواسته) محکومیت حبس مشخص برایش صادر می شود والسلام! بنا نیست که از زندگی ساقط شود همه افراد امروزه با تلفن همراه؛ کار می کنند، سرگرم می شوند، مطالعه و تحقیق می کنند، نظارت بر امور و کارهای زندگی شان می کنند، دارای مسئولیت های اجتماعی رسمی و غیر رسمی هستند که با تلفن همراه همه آنها را هماهنگ و مدیریت می کنند و... چرا باید تلفن همراه از زندانی گرفته شود! بابا حماقت هم حدی دارد! طرف برای پی گیری امور قضایی و اداری به دادسراها و یا کلانتری ها مراجعه می کند در ورودی تلفن همراهش گرفته می شود و آن وقت در داخل ساختمان لحظه به لحظه نیاز به تلفن همراه دارد که پی گیر جزئیات پرونده و امور مربوطه بشود! معلوم نیست تلفن همراه؛ آلت قتاله و درگیری است، مواد مخدر است و یا جز اقلام و آلات انجام جرم و جنایت و محرمه است چرا باید در دست زندانی و مراجعین دستگاهها و سازماهنهای قضایی و ضابطین نباشد والله احمقانه تر از این فکر در عالم وجود ندارد!!!
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی