تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

پیگیری وضعیت حجاج ایرانی؛ «شرایط مطلوب است»

حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان در گفتگو با سید عبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت پیگیر وضعیت حجاج ایرانی شد که نواب در این ارتباط از شرایط مطلوب حجاج ایرانی بیت الله الحرام خبر داد.

کد خبر: ۱۵۰۵۹۰
۱۶:۵۹ - ۱۴ خرداد ۱۴۰۲

پیگیری وضعیت حجاج ایرانی

دیدارنیوز: وضعیت حجاج ایرانی بیت الله الحرام از سوی وزیر امور خارجه کشورمان پیگیری شد.

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در گفتگو با سید عبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در خصوص آخرین وضعیت حجاج ایرانی بیت الله الحرام کسب اطلاع کرد.

وزیر امور خارجه در این تماس تلفنی گزارشی از گفتگوی انجام شده در حاشیه اجلاس بریکس پلاس در کیپ تاون آفریقای جنوبی با فیصل بن فرحان وزیر خارجه عربستان سعودی در خصوص مناسبات فی‌مابین و خصوصا تسهیلات مرتبط با حجاج کشورمان ارائه کرد.

سید عبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت نیز در این گفتگوی تلفنی از شرایط مطلوب حجاج ایرانی بیت الله الحرام خبر داد؛ و ابراز امیدواری کرد که امسال همه مسلمانان، امت اسلام و ایرانیانی که به مکه مکرمه و مدینه منوره مشرف می‌شوند، زیارت و حجی موفق و سرشار از معنویت بجای آورند.

امیرعبداللهیان همچنین در تماس تلفنی با سرپرست موقت سفارت کشورمان در ریاض در جریان آخرین وضعیت و برنامه ریزی انجام شده برای افتتاح سفارت جمهوری اسلامی ایران در ریاض و سرکنسولگری در جده قرار گرفت.

وزیر امور خارجه در این گفتگوی تلفنی ضمن ابراز خرسندی از انجام خوب امور زوار کشورمان در سرزمین وحی، بر مساعدت کامل سفارت کشورمان جهت تسهیل امور حجاج ایرانی و در تماس با مقامات ذیربط عربستان سعودی تاکید کرد.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر