تیتر امروز

محمد قوچانی: با این قانون اساسی به توسعه نمی‌رسیم/ یک جریان معتقد است که توسعه خلاف شرع است/ تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی‌شود
واکاوی چرائی عدم توسعه در ایران در گفت‌وگوی دیدار با مدیر مسئول ماهنامه آگاهی نو

محمد قوچانی: با این قانون اساسی به توسعه نمی‌رسیم/ یک جریان معتقد است که توسعه خلاف شرع است/ تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی‌شود

اهمیت موضوع عدم توسعه در ایران بهانه گفت و گو با محمد قوچانی، روزنامه نگار شد؛ او معتقد است: در هر کشوری تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی شود.
لازم نیست خواص جایی بروند
افاضات اضافه

لازم نیست خواص جایی بروند

عوام الملک در نامه‌ای به حضرت مسعود نوشت: بر خلاف تبلیغات برخی از این رسانه‌های بیگانه وابسته، لازم هم نیست خواص جایی بروند. ما عوام خودمان داریم می‌رویم. داریم کم می‌شویم. داریم خودمان را می‌کشیم...
«کلینیک ترک بی‌حجابی» بازی با اعصاب جامعه!/ تابوی مذاکره تهران و واشنگتن شکسته می‌شود؟/ کادر درمان و دیوار کوتاه ناامنی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

«کلینیک ترک بی‌حجابی» بازی با اعصاب جامعه!/ تابوی مذاکره تهران و واشنگتن شکسته می‌شود؟/ کادر درمان و دیوار کوتاه ناامنی!

این چهل و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
انتقاد غلامعلی جعفرزاده ایمن‌آبادی، نماینده پیشین از دولت سیزدهم

«رئیسی» به کاری که بلد نبود، ورود کرد

غلامعلی جعفرزاده ایمن‌آبادی، نماینده سابق مجلس با اشاره به اینکه دولت سیزدهم ۱۹ ماه است که کاری نکرده و فقط غر زده است، گفت: ابراهیم رئیسی به کاری که بلد نبود، ورود کرد و حال می‌بینیم چطور خراب شد.

کد خبر: ۱۵۰۴۸۴
۰۹:۳۸ - ۱۲ خرداد ۱۴۰۲

«رئیسی» به کاری که بلد نبود، ورود کرد

دیدارنیوز: غلامعلی جعفرزاده ایمن‌آبادی نماینده پیشین رشت در نقد ضعف نظارت مجلس بر عملکرد دولت می‌گوید: رویکرد پارلمان نسبت به دولت باعث شد دولتی‌ها، مجلس را به ثمن بخس بفروشند و هر جا کم می‌آورند می‌گویند مجلس فلان کار را کرد.

جعفرزاده ایمن‌آبادی نماینده سابق مجلس به رویداد۲۴ گفت: بخشی از مردم امیدشان را به دولت رئیسی از دست دادند. دولت سیزدهم با عملکردش، حتی به دشمنان ضدانقلاب اضافه کرد. آقای رئیسی به کاری که بلد نبود، ورود کرد و حال می‌بینیم چطور خراب شد.

برخی هزینه‌ها تا ۴۰۰ درصد رشد پیدا کرده، اما افزایش حقوق ۱۰ تا ۲۰ درصد است

او گفت: برای ارزیابی عملکرد ابراهیم رئیسی در حوزه اقتصاد که مطالبه جدی جامعه است، نیاز به داشتن علم اقتصاد هم نیست. افراد بیایند و ببینند که ایشان دلار را با چه قیمتی تحویل گرفت و الان چند است یا مثلاً سیب‌زمینی، روغن، برنج، شیر یا حتی نان چند بود و الان چه قیمتی دارد؟ مردم روز به روز گرفتارتر شدند و هزینه‌هایشان تا ۴۰۰ درصد رشد پیدا کرده و از طرفی می‌بینیم که دولت ۱۰، ۲۰ درصد افزایش حقوق را اعمال کرده است.

دولت ۱۹ ماه است که کاری نکرده و فقط غر زده است

نماینده سابق رشت گفت: دولت سیزدهم هر شعاری داد، رفتارش ضدمردمی بود. عملکرد دولت به گونه‌ای بوده که بخش عمده‌ای از مردم را به خاک سیاه نشانده است. این دولت اگر بنا بود کاری به نفع مردم بکند در این ۱۹ ماه، فرصت داشت که خودی نشان دهد. از دولتی که ۱۹ ماه کاری نکرده و فقط غر و نق زد و هوش و حواسش هنوز در فضای انتخابات است، شما انتظار دارید از این به بعد بتواند کاری کند؟

جعفرزاده‌ایمن‌آبادی اظهار داشت: اگر فضایی در کشور ایجاد شود که تضارب افکار را داشته باشیم و احزاب و گروه‌های سیاسی موجه که پایگاه مردمی دارند، بتوانند وارد رقابت شوند که حقیقتاً کاربلد و باسواد هم هستند، شاید مشارکت در انتخابات مجلس دوازدهم بیشتر از کم‌رمقی که اکنون شاهد آن هستیم، بشود. به باور من، تیغ شورای نگهبان در ردصلاحیت‌ها باید کمی کُندتر شود. نمی‌شود فردی با چند هزار رای و در یک فضای سرد انتخاباتی وارد بهارستان شود و بعد برای ۸۵ میلیون ایرانی تصمیم بگیرد.

او گفت: جایگاه مجلس در دوره یازدهم نسبت به مجلس دهم، بی‌نهایت تضعیف شد. واقعاً قصد جسارت ندارم، اما مجلس یازدهم به گونه‌ای عمل کرد که جایگاهش را در بین مردم از دست داد. وضعیت به جایی رسیده که بسیاری از مردم در فضای مجازی نگاه‌شان به مجلس، جوک و طنز شده است. برخی نماینده‌های مجلس، سرشان به زندگی خصوصی مردم است، در حالی که باید به این افراد گفت شما‌ها نماینده مردم هستید و باید از دولت مراقبت کنید. همین عدم‌مراقبت از دولت باعث شده کلاه گشادی بر سر مجلس و مردم در دو لایحه بودجه ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ برود؛ بسیاری از ردیف‌های بودجه حذف شده و با تاسف باید گفت نقش نظارتی مجلس نابود شده است.

رییس فراکسیون مستقلین مجلس دهم گفت: همین رویکرد مجلس نسبت به دولت باعث شده دولتی‌ها، مجلس را به ثمن بخس بفروشند و هر جا کم می‌آورند می‌گویند مجلس فلان کار را کرد. افزایش قیمت‌ها، حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی و برخی اتفاقات ناخوشایند در اقتصاد که شاهد آن هستیم به تبع مجوز همین مجلس به دولت بوده است. با این رویکرد‌ها و عدم‌نظارت‌ها، واقعاً دلم برای رهبری می‌سوزد. این مجلس با کارنامه‌اش، لیاقت مدالی که رهبر معظم انقلاب به آن‌ها داد را نداشت.

جعفرزاده‌ایمن‌آبادی می‌گوید: برخی آقایان خودروی شاسی بلند و رانت یک میلیارد تومانی گرفتند و بعد می‌گویند این خدمات رفاهی است. این حرف‌ها در حالی زده می‌شود که خیلی از مردم توان خرید یک شیر را ندارند یا مثلاً می‌بینیم که شکر خیلی پیدا نمی‌شود. برای مردم، نان، پنیر، شیر و شکر آرزوست بعد نماینده مجلس انقلابی می‌گوید این خودرو‌های شاسی بلند برای ما خدمات رفاهی است. خوب است مردم، رفاه خودشان را با نماینده‌ها مقایسه کنند. مجلسی که مردمش را از انقلاب ناامید کند، انقلابی نیست. همچنین دولتی که با عملکردش، تورم، فقر، بیکاری و افزایش طلاق را به بار بیاورد، دولت مردمی نیست.

این نماینده سابق مجلس گفت: به نظر من، در پایان سال که انتخابات مجلس است، ۹۰ درصد افرادی که در بهارستان حضور دارند، رای نخواهند آورد و اگر در انتخابات ریاست جمهوری، رقابت شکل بگیرد یا حتی یک نامزد جدی وارد رقابت با رییس جمهور فعلی شود، حتماً آقای رئیسی، رییس جمهوری یک‌دوره‌ای خواهد شد، مگر اینکه برای او دروازه خالی ایجاد کنند و به لطف و مدد نبود رقابت، فضا را برای رای‌آوری‌اش مهیا کنند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی