تیتر امروز

گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
امیرعبداللهیان اعلام کرد

فعالیت بخش کنسولی ایران در جده، مکه و مدینه

امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه در نشست مشترک مسئولان حج و زیارت و وزارت امور خارجه گفت: بخش کنسولی وزارت خارجه به همین منظور در جده، مکه مکرمه و مدینه منوره حضور دارد و فعال است.

کد خبر: ۱۵۰۳۰۷
۱۱:۳۹ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۲

فعال بودن بخش کنسولی ایران در جده، مکه و مدینه

دیدارنیوز: در نشست مشترک مسئولان حج و زیارت و وزارت امور خارجه کشورمان مسائل مربوط به حجاج بیت الله الحرام سال ۱۴۰۲ مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.

در این جلسه که با حضور حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت و حسینی رییس سازمان حج و زیارت و مدیران ارشد سازمان برگزار شد، شرکت کنندگان از وضعیت ثبت نام و اعزام حجاج بیت الله الحرام و هماهنگی‌های بعمل آمده ابراز رضایت کردند.

نواب در این جلسه با اشاره به مناسبات موجود بین تهران و ریاض و ضرورت توجه ویژه به امور حجاج در ایام تشرف به حج، انتظارات خود را از وزارت امورخارجه بیان کرد.

امیرعبداللهیان در این دیدار بر تلاش وزارت خارجه جهت تسهیل عزیمت حجاج ایرانی برای حج سال‌جاری به عنوان نماد همبستگی و وحدت اسلامی تاکید کرد.

حسینی رییس سازمان حج و زیارت نیز گزارشی از آخرین هماهنگی‌ها و انتظارت از وزارت خارجه ارائه داد.

وزیر امور خارجه افزود: معاونت کنسولی و امور ایرانیان وزارت امور خارجه تمام امکانات خود را جهت تسهیل امور حج و زائران حرمین شریفین قرار داده است.

وی افزود: بخش کنسولی وزارت خارجه به همین منظور در جده، مکه مکرمه و مدینه منوره حضور دارد و فعال است.

امیرعبداللهیان ابراز امیدواری کرد با مساعدت مسئولان عربستان سعودی، حج سال‌جاری با شکوه و در آرامش برگزار شود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی