تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
فارس و کهگیلویه و بویراحمد دارای بالاترین تراکم مدارس سنگی در کشور هستند

ساماندهی ۲۵۳ مدرسه ۳ تا ۶ کلاسه سنگی

حمیدرضا خان‌محمدی، رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور از ساماندهی ۲۵۳ مدرسه سنگی سه تا شش کلاسه خبر داد.

کد خبر: ۱۵۰۱۵۹
۰۸:۱۳ - ۰۶ خرداد ۱۴۰۲

ساماندهی ۲۵۳ مدرسه ۳ تا ۶ کلاسه سنگی

دیدارنیوز: رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور از ساماندهی ۲۵۳ مدرسه سنگی سه تا شش کلاسه در گام اول اجرای طرح شهید سرایداران خبرداد و گفت: همچنین درنظر داریم ۲۰۰۰ پروژه آموزشی، ورزشی و پرورشی را طی شش ماهه اول سال بهره‌برداری کرده و تحویل بدهیم.

حمیدرضا خان‌محمدی درباره جزئیات برچیده شدن مدارس سنگی در سطح کشور اظهار کرد: بزرگ‌ترین طرح ملی ساماندهی مدارس سنگی به نام دانش‌آموز شهید «آرشام سرایداران» از چندی پیش آغاز شده و بناست در قالب این طرح ۱۳۸۰ مدرسه سنگی در سراسر کشور ساماندهی شوند.

وی افزود: ۲۲۱۵ مدرسه سنگی در کل کشور داریم که از این تعداد ۱۵۷۶ مدرسه دارای بیش از ۱۰ دانش آموز هستند و ۱۳۸۰ مدرسه در مناطق روستایی و عشایری واقع شده‌اند. هدف‌گذاری طرح برای ساماندهی ۱۳۸۰ مدرسه در قالب ۳۹۵۶ کلاس درس دارای ۱۱ دانش آموز است به طوری که در سال اول اجرای طرح برای ۲۵۳ مدرسه سه تا شش کلاسه دارای ۱۵ دانش‌آموز در هر کلاس و بیشتر در قالب ۱۱۴۶ کلاس درس را مدنظر داریم و مابقی مدارس حسب تامین منابع اعتبار در سال‌های آتی ساماندهی خواهند شد.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با بیان اینکه درحال حاضر تامین اعتباری صورت پذیرفته و کار در دو استان آغاز شده است گفت: همانطور که اشاره شد در گام اول ۲۵۳ مدرسه سنگی سه تا شش کلاسه برچیده شده و با مدارس مناسب جایگزین می‌شوند.

خان‌محمدی ادامه داد: برای مدارس کوچک مقیاس تدابیری دیگر داریم و قرار است مدارس سنگی یک تا سه کلاسه با تعداد ۱۰ دانش‌آموز به بالا توسط خیرین با مدارس کانکسی و ... جایگزین شوند. این مهم تا پایان سال مالی ۱۴۰۳ به نتیجه می‌رسد.

به گفته وی دو استان فارس و کهگیلویه و بویراحمد که کار در آن‌ها کلید خورده دارای بالاترین تراکم مدارس سنگی در کشور هستند.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور درباره پروژه‌های تحویلی امسال نوسازی مدارس نیز گفت: درنظر داریم ۲۰۰۰ پروژه آموزشی، ورزشی و پرورشی را طی شش ماهه اول سال بهره‌برداری کرده و تحویل بدیم؛ به این ترتیب دانش‌آموزانی از نقاط مختلف کشور در مهر ۱۴۰۲، در ۲۰۰۰ مدرسه جدید مشغول به تحصیل می‌شوند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر