
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل از اعزام ۲ تیم عملیاتی این جمعیت به آذربایجان شرقی و امدادرسانی به حادثه دیدگان احتمالی این استان خبر داد.
دیدارنیوز: حمید قویدل شامگاه یکم خرداد گفت: در پی زلزله ۴/۹ ریشتری که در شهر سراب آذربایجان شرقی اتفاق افتاد ۲ تیم عملیاتی متشکل از ۵ نفر با ۲ دستگاه خودروی امدادی در قالب تیم های ارزیاب و پشتیبان با تجهیزات کامل جهت امدادرسانی احتمالی به حادثه دیدگان اعزام شدند.
این مسئول افزود: ۱۰ شعبه شهرستان های تابعه، ۱۳ پایگاه امداد و نجات بین شهری و تیم های پشتیبانی استان در آمادگی کامل برای امدادرسانی به سر می برند.
وی اضافه کرد: در لحظات اولیه زلزله به کلیه عوامل امدادی استان و شعب تابعه آماده باش داده شده بود تا در صورت نیاز به یاری زلزله زدگان بشتابیم.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل خاطر نشان کرد: جمعیت هلال احمر استان اردبیل برای هر گونه ارایه خدمات امدادی، ارسال تجهیزات و اقلام امدادی مورد نیاز برای آسیب دیدگان احتمالی ناشی از زلزله در آمادگی کامل به سر می برند.