تیتر امروز

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است
دیدار بودجه ۱۴۰۵ را بررسی می‌کند

به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است

دیدارنیوز پس از دفاع مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از بودجه ۱۴۰۵ صحبت‌های او و تحلیل‌های کارشناسان درباره این بودجه را بررسی می‌کند.
دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ارسال لیست ۹۵ ساختمان ناایمن به دستگاه قضایی‌

بیشترین تعداد ساختمان‌های ناایمن تهران در کدام مناطق است؟

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از اعلام لیست ۹۵ ساختمان ناایمن به دستگاه قضایی در روز گذشته خبر داد و گفت: بیشترین تعداد ساختمان‌های ناایمن در مناطق ۱۱ و ۱۲ شهر تهران قرار دارد.

کد خبر: ۱۴۹۹۵۷
۱۲:۵۵ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۲

بیشترین تعداد ساختمان‌های ناایمن تهران در کدام مناطق است؟

دیدارنیوز: قدرت الله محمدی در این زمینه اظهار کرد: بعد از پیگیری‌هایی که در سال ۱۴۰۱ در خصوص ۱۲۹ ساختمان بسیار پرخطر داشتیم، با تلاش‌هایی که انجام شد و همچنین همکاری تعدادی از مالکین تعداد این ساختمان‌ها به ۹۵ ساختمان کاهش یافت.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران افزود: جلسات زیادی در سازمان آتش نشانی با حضور مالکین ساختمان‌های ناایمن، دادستانی و همچنین نمایندگان دستگاه قضایی برگزار کردیم؛ اخطار‌ها و همچنین فرصت‌های لازم به ۹۵ مالک ساختمان ناایمن داده شد که متاسفانه تمکین نکردند؛ این ساختمان‌ها شامل اماکن آموزشی، بهداشتی درمانی، تجاری و مسکونی هستند.

محمدی خاطرنشان کرد: روز گذشته لیست ۹۵ ساختمان ناایمن را تحویل دستگاه قضایی دادیم که در مسیر قضایی برای این مالکین پرونده قضایی تشکیل می‌شود و دستگاه قضایی بر اساس شرایط هر یک از این ساختمان‌ها با آن‌ها برخورد لازم را انجام خواهد داد تا ایمنی لازم انجام شود.

وی ادامه داد: بیشترین تعداد ساختمان‌های ناایمن در مناطق ۱۱ و ۱۲ شهر تهران قرار دارد.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی ادامه داد: این ساختمان‌ها بیش از ۱۰ اخطار کتبی دریافت کردند و بیش از سه جلسه حضوری هم با مالکین ساختمان‌های ناایمن برگزار کردیم و نسبت به خطرات و اینکه شهروندان زیادی در این اماکن تردد دارند، توجیه شدند که متاسفانه توجهی نکردند.

محمدی با اشاره به آتش سوزی انبار موتور سیکلت، ادامه داد: در حریقی که صبح روز شنبه ۳۰ اردیبهشت‌ماه، در انبار لوازم جانبی موتورسیکلت در محله گمرک رخ داد، بالای ۱۰۰میلیارد تومان خسارت به واحد انبار وارد شد، در صورتی که با کمترین هزینه می‌توانستند اقدام به ایمن سازی کنند.

وی تصریح کرد: در ساختمان‌های ناایمن هم ناایمنی سازه داریم به طوری که بعضی از ساختمان‌ها بالای ۸۰ سال قدمت دارند و باید تخریب و نوسازی شوند و برخی دیگر در خصوص سامانه‌های اعلام و اطفا حریق مشکل دارند. در صورتی که وقتی مرکز تجاری تعطیل شد اگر سیستم اعلام حریق داشته باشد، ما با کوچکترین حریق متوجه می‌شویم و اقدام می‌کنیم.

محمدی تاکید کرد: ما ناچار هستیم روش برخورد را تغییر دهیم، بیش از اندازه ایستگاه آتش‌نشانی ساختیم و تجهیزات تهیه کردیم؛ امروز اعلام می‌کنیم، کسانی که از سازمان آتش نشانی اخطار دریافت کنند و توجه نکنند؛ اگر دچار حادثه شوند برای هزینه‌هایی که متحمل شویم اعلام جرم و ادعای خسارت خواهیم کرد. از این رو، برای انبار لوازم جانبی موتورسیکلت که در محله گمرک دچار آتش‌سوزی شد و با تلاش نیرو‌های آتش‌نشانی حریق مهار شد، ادعای خسارت و جرم کردیم. در این حادثه ۱۱ ایستگاه آتش نشانی با ۳۰۰نیرو آتش‌نشان و پشتیبان متحمل هزینه شدند و کسانی که به تذکرات ما توجه نکردند، باید پاسخگو باشند.

وی افزود: اینگونه حریق‌ها تأثیرات مخرب زیست محیطی، ترافیکی و روانی بر روی شهروندان دارد. همچنین دود‌های ناشی از آتش سوزی اثرات مخربی بر روی آتش‌نشانان دارد که عوارض آن سال‌های بعد بروز خواهد کرد.

بر اساس گزارش سایت شهر، محمدی خاطرنشان کرد: در خصوص آتش سوزی‌هایی که ما اخطار دهیم و مالکان توجه نکنند، پرونده تشکیل و به دستگاه قضایی ارجاع می‌دهیم و همکاری دستگاه قضایی در این زمینه بسیار خوب است.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی