تیتر امروز

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست
در گفت‌وگوی دیدار اندیشه با یک فقیه و استاد دانشگاه و حوزه، مطرح شد:

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست

عبدالرحیم سلیمانی اردستانی در برنامه دیدار اندیشه گفت: اصرار بر حق تعیین سرنوشت مهمترین دلیل امتناع امام‌ حسین (ع) بر عدم بیعت با حاکم بود.
انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF
مجله خبری تحلیلی دیدار نیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF

این یازدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پس از ماجرای پزشک مشهدی مطرح شد

زیدآبادی: خودی و غیرخودی کردن «مردم» آشکارترین نوع تبعیض از طرف حکومت است

احمد زیدآبادی، روزنامه‌نگار و فعال سیاسی در صفحه اجتماعی‌اش به ماجرای عجیب و جنجالی پلمب مطب یک پزشک مشهدی به بهانه حجاب واکنش نشان داد و در مطلب خود با عنوان «تبعیض ام‌الفساد است!»، نوشت: اینکه یک حکومت، شهروندانش را به خودی و غیرخودی تقسیم کند و در امور مختلف، به نفع یکی و علیه دیگری اقدام کند، آشکارترین نوع تبعیض است. آنچه برای من بی‌نهایت عجیب و تأثرآور است، عادی دانستن تبعیض از سوی بسیاری از مسئولان کشور است. آن‌ها تبعیض اعتقادی را نه فقط مذموم نمی‌دانند بلکه بعضا با افتخار آن را عین عدالت و حقیقت قلمداد می‌کنند!

کد خبر: ۱۴۹۸۱۵
۱۱:۳۶ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲

زیدآبادی:

دیدارنیوز: پس از ماجرای جنجالی پلمب مطب یک پزشک مشهدی به بهانه حجاب که در نهایت خلاف آن ثابت شد، یک فعال سیاسی می‌گوید که تبعیض ام‌الفساد است.

زیدآبادی نوشت: «ماجرای پلمب مطب پزشک مشهدی به خودی خود از عمق تبعیض و فساد ناشی از آن در کشور ما پرده بر‌می‌دارد. همهٔ مصائب این مملکت به همین تبعیض مربوط می‌شود و تمام مفاسد سیاسی و اقتصادی از آن ریشه می‌گیرد.

اینکه یک حکومت، شهروندانش را به خودی و غیرخودی تقسیم کند و در امور مختلف، به نفع یکی و علیه دیگری اقدام کند، آشکارترین نوع تبعیض است. هیچ پدیده‌ای مانند تبعیض، خشم و غضب افراد یک جامعه را برنمی‌انگیزد و یا منفعل و پژمرده و افسرده و پریشان نمی‌کند.

مطلب مرتبط:

ماجرای دروغین حجاب و پزشک مشهدی/ عبدی: عده‌ای می‌توانند پشت اسلام و انقلاب پنهان شوند

آنچه برای من بی‌نهایت عجیب و تأثرآور است، عادی دانستن تبعیض از سوی بسیاری از مسئولان کشور است. آن‌ها تبعیض اعتقادی را نه فقط مذموم نمی‌دانند بلکه بعضاً با افتخار آن را عین عدالت و حقیقت قلمداد می‌کنند!

تاکنون من حتی یک جمله از مدیران کشور نشنیده‌ام که بر برابری حقوقی عموم شهروندان صحه بگذارند. گویی فقط هواداران خود را صاحب حق می‌پندارند و دیگر مردم را محروم از حقوق شناخته‌شدهٔ شهروندی تلقی می‌کنند.

اگر قرار به ایجاد تغییر و تحولی مثبت در این کشور باشد، چه به لحاظ نظری و چه به لحاظ عملی، باید تحول از همین نقطه آغاز شود. اگر برابری حقوقی شهروندان در نظر و عمل پذیرفته شود، چشمه‌های امید هم از آن فوران خواهد کرد. در شوره‌زار تبعیض هیچ جوانهٔ امیدی قابل رویش نیست!»

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی