تیتر امروز

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...
سال بازگشت بزرگ و سقوط باورنکردنی/ ترامپ چطور برگشت و دلیل رفتن اسد چه بود؟
ویژه برنامه نوروزی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی؛ بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ (قسمت چهارم)

سال بازگشت بزرگ و سقوط باورنکردنی/ ترامپ چطور برگشت و دلیل رفتن اسد چه بود؟

این چهارمین قسمت از ویژه برنامه نوروزی ۱۴۰۴ دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی است که به بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ می‌پردازد. در این برنامه بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید آمریکا و سقوط بشار...
پس از ماجرای پزشک مشهدی مطرح شد

زیدآبادی: خودی و غیرخودی کردن «مردم» آشکارترین نوع تبعیض از طرف حکومت است

احمد زیدآبادی، روزنامه‌نگار و فعال سیاسی در صفحه اجتماعی‌اش به ماجرای عجیب و جنجالی پلمب مطب یک پزشک مشهدی به بهانه حجاب واکنش نشان داد و در مطلب خود با عنوان «تبعیض ام‌الفساد است!»، نوشت: اینکه یک حکومت، شهروندانش را به خودی و غیرخودی تقسیم کند و در امور مختلف، به نفع یکی و علیه دیگری اقدام کند، آشکارترین نوع تبعیض است. آنچه برای من بی‌نهایت عجیب و تأثرآور است، عادی دانستن تبعیض از سوی بسیاری از مسئولان کشور است. آن‌ها تبعیض اعتقادی را نه فقط مذموم نمی‌دانند بلکه بعضا با افتخار آن را عین عدالت و حقیقت قلمداد می‌کنند!

کد خبر: ۱۴۹۸۱۵
۱۱:۳۶ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲

زیدآبادی:

دیدارنیوز: پس از ماجرای جنجالی پلمب مطب یک پزشک مشهدی به بهانه حجاب که در نهایت خلاف آن ثابت شد، یک فعال سیاسی می‌گوید که تبعیض ام‌الفساد است.

زیدآبادی نوشت: «ماجرای پلمب مطب پزشک مشهدی به خودی خود از عمق تبعیض و فساد ناشی از آن در کشور ما پرده بر‌می‌دارد. همهٔ مصائب این مملکت به همین تبعیض مربوط می‌شود و تمام مفاسد سیاسی و اقتصادی از آن ریشه می‌گیرد.

اینکه یک حکومت، شهروندانش را به خودی و غیرخودی تقسیم کند و در امور مختلف، به نفع یکی و علیه دیگری اقدام کند، آشکارترین نوع تبعیض است. هیچ پدیده‌ای مانند تبعیض، خشم و غضب افراد یک جامعه را برنمی‌انگیزد و یا منفعل و پژمرده و افسرده و پریشان نمی‌کند.

مطلب مرتبط:

ماجرای دروغین حجاب و پزشک مشهدی/ عبدی: عده‌ای می‌توانند پشت اسلام و انقلاب پنهان شوند

آنچه برای من بی‌نهایت عجیب و تأثرآور است، عادی دانستن تبعیض از سوی بسیاری از مسئولان کشور است. آن‌ها تبعیض اعتقادی را نه فقط مذموم نمی‌دانند بلکه بعضاً با افتخار آن را عین عدالت و حقیقت قلمداد می‌کنند!

تاکنون من حتی یک جمله از مدیران کشور نشنیده‌ام که بر برابری حقوقی عموم شهروندان صحه بگذارند. گویی فقط هواداران خود را صاحب حق می‌پندارند و دیگر مردم را محروم از حقوق شناخته‌شدهٔ شهروندی تلقی می‌کنند.

اگر قرار به ایجاد تغییر و تحولی مثبت در این کشور باشد، چه به لحاظ نظری و چه به لحاظ عملی، باید تحول از همین نقطه آغاز شود. اگر برابری حقوقی شهروندان در نظر و عمل پذیرفته شود، چشمه‌های امید هم از آن فوران خواهد کرد. در شوره‌زار تبعیض هیچ جوانهٔ امیدی قابل رویش نیست!»

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی