تیتر امروز

گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.

اردوغان: نتیجه انتخابات هر چه باشد، می‌پذیرم

رجب طیب اردوغان، در آستانه انتخابات ریاست جمهوری ترکیه اعلام کرد که حزب حاکم و متحدانش هر نتیجه‌ای که از صندوق‌های رای برآید را مشروع می‌دانند و نتیجه انتخابات را هر چه باشد، خواهد پذیرفت.

کد خبر: ۱۴۹۵۱۹
۲۱:۵۲ - ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۲

اردوغان: نتیجه انتخابات هر چه باشد، می‌پذیرم

دیدارنیوز: با نزدیک شدن زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و پارلمانی ترکیه که فردا یکشنبه شاهد آن خواهیم بود، رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری این کشور طی سخنانی گفته است که نتیجه انتخابات را هر چه باشد، خواهد پذیرفت.

به گزارش خبرگزاری «بلومبرگ»، اردوغان شامگاه جمعه ۲۱ اردیبهشت در یک مصاحبه تلویزیونی گفت که حزب حاکم و متحدانش هر نتیجه‌ای که از صندوق‌های رای برآید را مشروع می‌دانند و هر کاری که دموکراسی بطلبد را انجام خواهند داد.

اتهام روسیه

اظهارات رجب طیب اردوغان پس از آن بیان می‌شود که رقیب اصلی او، کمال قیلیچداراوغلو، گفته است که در صورت پیروزی مخالفان، اعضای دولت اردوغان ممکن است نخواهند قدرت را به صورت مسالمت‌آمیز منتقل کنند.

کاندیدای اصلی اپوزیسیون همچنین بازیگران روسی ناشناس را به انتشار محتوای «دیپ فیک» یا معلومات خیلی نادرست و سایر اطلاعات گمراه کننده با هدف تأثیرگذاری بر نتیجه انتخابات یکشنبه ترکیه متهم کرد.

با این حال، ریاست جمهوری روسیه «قاطعانه» این اتهام را رد کرد، در حالی که اردوغان در جریان یک حضور تلویزیونی طی کمپین انتخاباتی خود در روز جمعه در کنار همتای روسی خود پوتین ظاهر شد.

بیش از ۶۰ میلیون شرکت کننده در انتخابات

تعداد رای دهندگان ترکیه‌ای که فردا به مراکز رای دهی می‌روند ۶۰ میلیون و ۶۹۷ هزار و ۸۴۳ نفر است که بیش از نیمی از آن‌ها را زنان تشکیل می‌دهند.

کمیته عالی انتخابات تعداد زنان ترکیه‌ای شرکت کننده در انتخابات را بیش از ۳۰ میلیون و ۷۱۰ هزار و ۷۹۰ نفر تخمین زده است.

به نقل از العربیه، پس از عقب‌نشینی «محرم اینجه» از نامزدی خود برای ریاست جمهوری اکنون رقابت‌ها برای پست ریاست جمهوری ترکیه میان ۳ نامزد قوی یعنی اردوغان، کیلیچداراوغلو و سینان اوگان در جریان است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی