تیتر امروز

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است
دیدار بودجه ۱۴۰۵ را بررسی می‌کند

به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است

دیدارنیوز پس از دفاع مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از بودجه ۱۴۰۵ صحبت‌های او و تحلیل‌های کارشناسان درباره این بودجه را بررسی می‌کند.
دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
بررسی دلایل حذف استقلال و پرسپولیس از آسیا

"استقلال و پرسپولیس" را از آسیا حذف شده بدانید

دلایلی که ممکن است استقلال و پرسپولیس از جام باشگاه‌های آسیا حذف شوند را بخوانید.

کد خبر: ۱۴۹۴۲۷
۱۴:۰۵ - ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۲

 

دیدارنیوز: بعد از استقلال، پرسپولیس را هم از لیگ قهرمانان آسیا فصل بعد باید حذف شده بدانیم. این حقیقتی است که مسوولان فوتبال و وزارت ورزش بنا به دلایلی از مطرح کردن جزییات آن امتناع می‌کنند. اما به دلیل مالکیت مشترک، پداخت نشدن بدهی‌ها و حل نشدن مشکل بدهی‌های مالیاتی و برخی ایرادات دیگر، عملا دو باشگاه امکان دریافت مجوز حرفه‌ای را ندارند.

استقلال که مثل فصل قبل پرسپولیس به خاطر عدم تسویه بدهی استراماچونی در تاریخ مقرر، به صورت اتوماتیک از اسیا حذف شده است و یک درصد هم شکی در این قضیه وجود ندارد. پرسپولیس، اما در بارگزاری مدارک هرچند بهتر عمل کرده، اما به خاطر فاکتور‌هایی که به آن اشاره شد، این باشگاه هم نمی‌تواند مجوز حضور در لیگ قهرمانان آسیا را دریافت کند.

در شرایط کنونی این موضوعی است که مدیران بالا رتبه ورزش و فوتبال ایران هم از آن خبر دارند و به صورت دقیق می‌دانند که چه اتفاقاتی رخ داده که منجر به حذف دو باشگاه می‌شود. اما برای اینکه مردم و هواداران فوتبال بهتر این ماجرا را درک کنند از همین حالا به شما می‌گوییم که چطور مقصر حذف دو تیم را پیدا کنید.

تاریخ بارگذاری مدارک به پایان رسیده و تا قبل از اتمام مهلت باید مدارکی برای AFC ارسال می‌شد که نشان دهد باشگاه‌ها دارای ساختار مالکیتی و مدیریتی خصوصی و شفاف هستند. اما تا به این لحظه فکر می‌کنید این قضیه حل شده است

رییس سازمان خصوصی سازی برای هر دو باشگاه مجمع تعیین میکند و یک ساعت بعد مدیر روابط عمومی وزارت ورزش با تکذیب ادعای معاون وزیر اقتصاد، اعلام می‌کند مجمع دو باشگاه بعد از پایان لیگ برتر و جام حذفی برگزار خواهد شد.

کنفدراسیون فوتبال آسیا و تمام رقبا این اتفاقات و پرونده‌ها را به درستی و دقیق دنبال می‌کنند و مثل روز روشن است که مالکیت مشترک هر دو باشگاه با این دعوا‌ها حل نشده و وزارت ورزش و سازمان خصوصی سازی این حقیقت را به کنفدراسیون فوتبال آسیا و تمام قاره آسیا با صدای بلند اعلام کردند.

سومدیریت و ناآگاهی وزیر ورزش و دوستانش یا قربان‌زاده به قدری زیاد است که دیروز سجادی اعلام می‌کند پرسپولیس استقلال دو هفته وقت دارند. اما امروز معاون او حذف استقلال را قطعی اعلام می‌کند.

حالا با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است هواداران پرسپولیس هم بی جهت امیدوار به آینده نباشند. با این مدیران و عملکرد پر از اشتباهی که داشتند، پرسپولیس هم نمی‌تواند مجوز حضور در آسیای خود را دریافت کند و همین حالا به خاطر دانستن همین واقعیت در حال خواهش و تمنا از کنفدراسیون فوتبال آسیا هستند تا بلکه فرصت دیگری به پرسپولیس بدهد و مدارک را رد نکند.

در کنار این ماجرا بسیاری از ورزشگاه‌های ایران هم مجوز حرفه‌ای را دریافت نخواهند کرد و مشکلات صدور مجوز فراتر از آن جیزی است که جامعه فوتبال ایران فکرش را می‌کند.

*نو اندیش

برچسب ها: استقلال پرسپولیس
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی