تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
ورود سامانه بارشی جدید از روز یکشنبه

هواشناسی ایران؛ هشدار به کشاورزان و دامداران

سازمان هواشناسی با صدور هشدار خسارت به محصولات کشاورزی ۷ استان از ورود سامانه بارشی جدید به کشور طی روز یکشنبه ۱۰ اردیبهشت‌ماه آینده خبر داد.

کد خبر: ۱۴۸۷۰۷
۱۰:۴۷ - ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۲

هواشناسی ایران؛ هشدار به کشاورزان و دامداران

دیدارنیوز: بر اساس نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی طی ۲۴ ساعت آینده در کرمان، سیستان و بلوچستان، فارس، یزد، خراسان شمالی و گلستان ابرناکی، بارش و رعدوبرق پیش بینی شده است. فردا شنبه در استان‌های یزد، کرمان، سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی و شمال غرب کشور بارش‌ها ادامه دارد.

روز یکشنبه با ورود سامانه بارشی به کشور در شمال غرب، سواحل دریای خزر، البرز، قزوین، تهران، سمنان، اصفهان، یزد، کرمان، خراسان شمالی، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان و شرق کرمان رگبار پراکنده باران همراه با رعدوبرق پیش بینی می‌شود.

روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه بارش پراکنده در شمال استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل و برخی مناطق سواحل دریای خزر و خراسان شمالی ادامه دارد.

بر اساس اعلام سازمان هواشناسی از شنبه تا سه‌شنبه در اکثر مناطق کشور به‌ویژه نیمه غربی کشور وزش باد شدید روی می‌دهد که در مناطق مستعد احتمال خیزش گردوخاک وجود دارد.

توصیف سامانه: تشدید فعالیت سامانه بارشی و ناپایداری‌های محلی

زمان پایان: جمعه ۱۴۰۲/۰۲/۰۸

نوع مخاطره: رگبار شدید باران، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت، در نواحی مستعد، گردوخاک و ریزش تگرگ

منطقه اثر:

جمعه ۱۴۰۲/۰۲/۰۸: شرق سیستان و بلوچستان، ارتفاعات کرمان، نیمه شرقی یزد و شمال شرق سمنان

اثر مخاطره: لغزندگی جاده‌ها، آب‌گرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلو‌های تبلیغاتی و اختلال در ناوگان حمل و نقل، در مناطق مستعد خیزش گرد و خاک محلی، در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ.

توصیه: احتیاط در سفر‌های بین شهری، عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز از فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و مناطق مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، با توجه به احتمال رخداد تگرگ اتخاذ تمهیدات لازم جهت جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی.

هشدار هواشناسی کشاورزی

زمان پایان: جمعه ۱۴۰۲/۰۲/۰۸

نوع مخاطره: رگبار شدید باران، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت، در نواحی مستعد، گردوخاک و ریزش تگرگ

منطقه اثر: شمال و شرق هرمزگان، ارتفاعات و شمال شرق سمنان، نیمه شرقی فارس، ارتفاعات و نیمه غربی کرمان، نیمه شرقی یزد، جنوب اصفهان، شرق سیستان و بلوچستان.

اثر مخاطره: خسارت به محصولات کشاورزی

توصیه: زهکشی و پاکسازی مسیر آب باغات و مزارع با توجه به بارش‌ها، عدم انجام آبیاری، محلول پاشی و سم پاشی با توجه به وقوع بارش‌ها، تسریع در انتقال محصولات آماده برداشت یا برداشت شده به مکان‌های مسقف، کنترل دما و رطوبت انبار‌ها با توجه به افزایش رطوبت، جهت جلوگیری از خسارت بیماری‌های قارچی، بسته نگهداشتن دریچه‌های گلخانه‌ها در هنگام بارش، عدم استفاده از آب باران برای دام‌ها، جلوگیری از ورود آب گل آلود به استخر‌ها، عدم کوددهی به استخر‌های پرورش ماهی گرم آبی و کاهش غذا دهی به میزان نصف نرمال به دلیل ابرناکی، خودداری دامداران و عشایر در عبور از ارتفاعات، توقف در حاشیه رودخانه‏‌ها و مسیل‏‌ها با توجه به وقوع بارش ها‏، عایق بندی و محافظت از کندو‌ها در مقابل بارش.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها