
تعدادی از فعالان سیاسی، اجتماعی، ورزشی و رسانهای، سه شنبه ۵ اردیبهشت با حجتالاسلام محسن رهامی دیدار نوروزی داشتند.
دیدارنیوز ـ اسفندیار عبداللهی: سه شنبه شب، پنجم اردیبهشت ۱۴۰۰، مطابق سالهای گذشته دکتر محسن رهامی، فعال سیاسی اصلاحطلب و حقوقدان در دفتر کار خود میزبان تعدادی قابل توجه از فعالان سیاسی، اساتید دانشگاه و فعالان رسانهای بود. آنچه میخوانید چکیده گزارش اختصاصی دیدارنیوز از این نشست نوروزی است.
به گزارش دیدار؛ در این نشست و دید و باز دید نوروزی از جمله سید هادی خامنهای، داود محمدی و احمد حکیمیپور (نمایندگان سابق مجلس) و حمید استیلی و تعدادی از دبیران و خبرنگاران مطبوعات کشور حضور داشتند.
محسن رهامی هر سال در ایام نوروز و دیگر اعیاد مذهبی میزبان علاقمندان و دوستان خود و همچنین خبرنگاران و فعالان اجتماعی، سیاسی و رسانهای است.
دیدار روز سه شنبه افراد و گروههای ذکر شده با محسن رهامی نسبت به سالهای پیش با تاخیر برگزار شد. حجتالاسلام والمسلمین رهامی در همین رابطه در جمع مدعوین گفت: «به دلیل انتشار ویروس کرونا در کشور، برنامههای اینچنینی با وقفه یا بی نظمی مواجه شده است وادامه این وضع سبب تحلیل رفتن و آسیب دیدن هستههای اجتماعی و ارتباطات فکری خواهد شد»
وی با بیان اینکه این جلسه صرفا برای تجدید دیدار با دوستان برنامه ریزی شده است و جنبه خبری یا سیاسی ندارد، افزود: «من هم مانند دوستان علاقهمند هستم جلسات هم اندیشی ادامه یابد و با توجه به مسائل جاری کشور و مناسبتهای مختلف و رویدادهای سیاسی پیشرو، به نظر در آینده جلسات و نشستها، به صورت تخصصیتر و مصداقیتر برگزار شود».
رهامی با ارائه تحلیلی از اوضاع کشور و حوادث سال ۱۴۰۱، خاطرنشان کرد: «مباحث مختلفی در چند ماه مختلف در رابطه با مسائل و مشکلات کشور و همچنین فعالیتهای اپوزیسیون توسط کارشناسان مطرح شده است که حتما باید توسط ما با اطلاعات کامل تحلیل و صورت بندی شده و نسبت به آنچه در اطراف ما میگذرد، چه در داخل و چه در خارج، تکلیف خودرا روشن و و حس مسئولیت پذیری داشته باشیم، و بهیچوجه نمیتوانیم نسبت با این مسائل حساس و تأثیر گذارداخلی و خارجی بی تفاوت باشیم، به همین دلیل با ادامه یافتن نشستها موافقم».
خامنهای با ذکر این نکته که نگاه اصلاح طلبان نباید تنها معطوف به قدرت باشد، اظهار کرد: «این درست است که حزب دستگاه رسیدن به قدرت است، اما اگراخلاق بر آن حاکم نباشد و پس از رسیدن به قدرت کاری نتوانیم از پیش ببریم، رویکرد خوبی نیست».
وی با اشاره به موضوع شورای نگهبان و انتخابات پیش رو، گفت: «بر فرض که همه ما را تایید صلاحیت کنند و اکثریت مجلس را هم به دست آوریم، اگر مانند مجلس ششم نتوانیم کاری از پیش ببریم چه فایده دارد، به نظر من با توجه به چنین پیش فرضی، ما بیرون از قدرت تاثیرگذاری بهتری خواهیم داشت. حتی اکثریت داشتن در مجلس هم الزاما نمیتواند نتیجه قابل توجهی برای ما داشته باشد، مگر اینکه واقعا به این نتیجه برسیم که مشارکت و پیروزی ما منتج به اصلاح یا نتیجه مشخصی شود».