تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.

هواشناسی ایران؛ هشدار برای ۲۸ استان

سازمان هواشناسی برای ۲۸ استان هشدار صادر کرد و از احتمال آب‌گرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، طغیان رودخانه‌ها و سقوط سنگ در مناطق کوهستانی خبر داد.

کد خبر: ۱۴۸۴۷۸
۱۰:۰۷ - ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۲

هواشناسی ایران؛ هشدار برای ۲۸ استان

دیدارنیوز: سازمان هواشناسی با هشدار برای ۲۸ استان از احتمال آب‌گرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، طغیان رودخانه‌ها و سقوط سنگ در مناطق کوهستانی خبر داد.

اطلاعیه‌های سازمان هواشناسی به شرح زیر است:

توصیف سامانه اول: گذر امواج تراز میانی و فعالیت سامانه بارشی

زمان پایان: سه‌شنبه ۱۴۰۲/۰۲/۰۵

نوع مخاطره: رگبار و رعدوبرق، وزش باد شدید موقت، در برخی نقاط گردوخاک و احتمال تگرگ

منطقه اثر:

دوشنبه ۱۴۰۲/۰۲/۰۴: سیستان و بلوچستان، کرمان، یزد، شمال فارس، شمال هرمزگان، اصفهان، کرمانشاه، ایلام، لرستان، اردبیل، زنجان و ارتفاعات خراسان جنوبی.

سه‌شنبه ۱۴۰۲/۰۲/۰۵: سیستان و بلوچستان، کرمان، اصفهان، یزد، شمال فارس، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، خوزستان، مازندران، گیلان، سمنان، تهران، البرز، قزوین، زنجان، همدان، مرکزی، قم، لرستان، ایلام، اردبیل، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، کرمانشاه، کردستان و دامنه و ارتفاعات هرمزگان.

اثر مخاطره: لغزندگی جاده ها، صاعقه، احتمال تگرگ، احتمال آب‌گرفتگی محدود معابر، احتمال جاری شدن روان‌آب، احتمال طغیان رودخانه‌ها و در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ.

توصیه: اجتناب اکید از اسکان چادر‌های مسافرتی در بستر و اطراف مسیل‌ها و احتیاط در گذر از حاشیه رودخانه‌ها، احتیاط در سفر‌های برون شهری، احتیاط در فعالیت‌های کوه‌نوردی و جابجایی عشایر، آمادگی دستگاه‌های اجرایی و امدادی، پاک‌سازی دهانه پل‌ها، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها.

توصیف سامانه: افزایش گرادیان فشار

زمان پایان: سه‌شنبه ۱۴۰۲/۰۲/۰۵

نوع مخاطره: وزش باد شدید و در مناطق مستعد گردوخاک و کاهش کیفیت هوا

منطقه اثر:

دوشنبه ۱۴۰۲/۰۲/۰۴: خراسان رضوی، خراسان جنوبی، شمال سیستان و بلوچستان، شمال کرمان، شرق سمنان، آذربایجان شرقی، خوزستان، ایلام، غرب لرستان، غرب کرمانشاه.

سه‌شنبه ۱۴۰۲/۰۲/۰۵: شمال و غرب سیستان و بلوچستان، شرق کرمان، جنوب و غرب خراسان رضوی و جنوب تهران.

اثر مخاطره: در مناطق مستعد خیزش گردوخاک، کاهش دید و کاهش کیفیت هوا، احتمال خسارت به تجهیزات شهری و برون شهری از جمله سقوط بنر، تابلو‌های تبلیغاتی، داربست‌ها و سازه‌های موقت، احتمال سقوط اشیاء از ارتفاعات و احتمال شکستن نهال‌ها و درختان کهنسال.

توصیه: احتیاط در تردد جاده ای، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، احتیاط در فعالیت‌های کوهنوردی، احتیاط در فعالیت‌های عمرانی، احتیاط در عبور و مرور و عدم پارک خودرو در حاشیه ساختمان‌های نیمه‌کاره و درختان کهنسال و عدم سم یا محلول پاشی باغات و مزارع، به‌ویژه در بعدازظهر و استفاده از قیم برای نهال‌ها.

توصیف سامانه: رشد ابر‌های همرفتی همراه با رگبار و رعدوبرق

زمان شروع: دوشنبه ۱۴۰۲/۰۲/۰۴

زمان پایان: دوشنبه ۱۴۰۲/۰۲/۰۴

نوع مخاطره: رگبار شدید باران، رعدوبرق، تگرگ، وزش باد شدید

منطقه اثر: آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، کردستان و ارتفاعات کرمان.

اثر مخاطره: آب‌گرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت، اختلال در ناوگان حمل‌ونقل.

توصیه: عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز از فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از چرای دام و عدم تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، با توجه به احتمال رخداد تگرگ اتخاذ تمهیدات لازم جهت جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی.

توصیف سامانه: افزایش سرعت وزش باد و ارتفاع امواج

زمان شروع: اواخر وقت دوشنبه ۱۴۰۲/۰۲/۰۴

زمان پایان: اواخر وقت سه‌شنبه ۱۴۰۲/۰۲/۰۵

نوع مخاطره: افزایش سرعت وزش باد و افزایش ارتفاع امواج در مناطق ساحلی و بویژه دور از ساحل.

منطقه اثر: نواحی ساحلی و دور از ساحل شمال خلیج فارس، در استان‌های خوزستان و بوشهر.

اثر مخاطره: احتمال غرق شدن شناگران و آسیب به شناور‌های سبک، تفریحی، احتمال اختلال در ورود و خروج شناور‌ها به بندرگاه، احتمال پاره شدن تور‌های صیادی و آسیب به قفس‌ها و احتمال آسیب به تأسیسات دریایی.

توصیه: اجتناب از عملیات تفریحی، بویژه غواصی و شنا، محدودیت در سفر‌های دریایی با شناور سبک، اتخاذ تمهیدات لازم جهت فعالیت‌های دریایی از جمله ورود و خروج کشتی به بنادر و احتیاط در صیادی به‌ویژه در فراساحل.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور