تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
هشدار؛ بارندگی‌ها در سراسر کشور ادامه داد

بارندگی حداقل در ۲۴ استان ایران

سرپرست سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر از امدادرسانی به ۷۹۲ نفر در سیل و آب‌گرفتگی ۶ استان در ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.

کد خبر: ۱۴۷۹۶۰
۱۳:۰۶ - ۲۴ فروردين ۱۴۰۲

بارندگی حداقل در ۲۴ استان ایران

 

دیدارنیوز: به گزارش هلال‌احمر، "بابک محمودی" در تشریح عملیات سیل و آب‌گرفتگی در ٢٤ ساعت گذشته افزود: ۲۴ استان کشور در این مدت متاثر از بارش‌ها بودند که ۲۵ شهرستان در ۶ استان آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، ایلام، کردستان، کرمانشاه و لرستان به خدمات امداد و نجات نیاز پیدا کردند.
وی با اشاره به اینکه عملیات امدادرسانی در ۳۲ منطقه انجام شده است، گفت: در ۲۴ ساعت گذشته به ۷۹۲ نفر امدادرسانی شد، ۳۸۵ نفر اسکان اضطراری یافته و ۲۴ نفر نیز به مناطق امن انتقال داده شدند. همچنین از ۷۳ واحد مسکونی آب تخلیه شد.

به گزارش ایرنا، هلال احمر ۲۳ فروردین ماه در اطلاعیه‌ای اعلام‌کرد: بر اساس صدور هشدار سطح قرمز بارندگی و سیلاب، نجاتگران ۶ استان کشور در شمال غرب و غرب کشور در آماده‌باش کامل برای امدادرسانی در حوادث جوی هستند.
بر اساس اطلاعیه سازمان امداد و نجات هلال احمر تا ساعت ۱۶ روز چهارشنبه (۲۳ فروردین ۱۴۰۲) در استان لرستان در روستای «چم‌گز» در شهرستان پلدختر کمپ اسکان اضطراری هلال احمر در فضایی امن و مسقف ایجاد شده تا روستاییان منطقه در صورت خطر سیلاب به آن‌جا پناه ببرند.

یک سالن ورزشی نیز برای اسکان اضطراری در شهرستان معمولان تجهیز شده است.

همچنین جاده قدیم خرم‌آباد به پلدختر هم به دلیل شدت بارش‌ها مسدود شده است.

بر اساس این اطلاعیه، در استان کردستان هم وضعیت سد‌های «گاران» در مریوان و «چراغ‌ویس» در سقز نگران کننده است و هشدار سرریز این سد‌ها مردم روستا‌های پایین دست را تهدید می‌کند.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر