تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
در جلسه فوق‌العاده شورای شهر تهران،

گزینه‌های سرپرستی شهرداری تهران معرفی شدند

با توجه به تعیین تکلیف وزارت کشور مبنی بر پایان کار افشانی در شهرداری کشور اعضای شورای شهر در جلسه‌ای فوق‌العاده سرپرست شهرداری تهران را تعیین می‌کنند.

کد خبر: ۱۴۷۷۳
۱۵:۵۸ - ۲۷ آبان ۱۳۹۷

دیدارنیوز - در جلسه فوری شورای شهر تهران برای تعین سرپرست شهرداری تهران، مشخص شد که گزینه‌های سرپرستی شهرداری تهران رسول کشت‌پور شهردار منطقه ۲، معزی معاون عمرانی شهرداری تهران، شجاع پوریان معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران و پورسیدآقایی معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران هستند.
 
هفته گذشته پیروز حناچی در رقابت با عباس آخوندی با اختلاف یک رأی به عنوان شهردار منتخب انتخاب شد ولی هنوز حکم آن از سوی وزارت کشور ابلاغ نشده است. بنابراین افشانی پس از حدود هفت ماه شهرداری تهران را ترک می‌کند.

منبع: فارس
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی