محمدتقی رهبر، نماینده سابق مجلس با حمایت از محدودیتها برای رعایت حجاب در ادارات، بیمارستانها، دانشگاهها و.. گفت: باید بپذیریم اگر موضوع میخواهد در سطح قانون مطرح شود، باید به گونهای باشد که تنشزا نباشد، هدایت و تشویق در آن باشد و برای متخلفان یک نوع واکنشی باشد. اما نه اینکه برخی در خیابان راه بیفتند و با زنان بیحجاب برخورد کنند یا خدایینکرده توهین کنند.
دیدارنیوز: نماینده پیشین مجلس گفت: کرامت زن به حجاب است که در دسترس چشمهای هرزه نباشد. خداوند به زنانی که در بحث حجاب لجاجت میکنند کمک کند.
محمدتقی رهبر با اشاره قوانین سختگیرانه برای رعایت حجاب به رویداد۲۴ میگوید: شورای عالی انقلاب فرهنگی از چند سال قبل مصوبهای را درباره حجاب داشته است که باید اجرا شود. در بحث حجاب باید مسیری را در پیش گرفت که هم آموزنده باشد، هم اینکه تنشزا نباشد، زیرا نمیخواهیم با خانمی که بیحجاب در جامعه ظاهر شده، دعوا کنیم بلکه باید نوعی رفتار کرد که آنها را تشویق به داشتن حجاب کرد.
رهبر میگوید: مثلا در ادارات، بیمارستانها، دانشگاهها و... باید محدودیتهایی را ایجاد کنند که رعایت شود. اما میماند خیابانها که ابراهیم رئیسی هم اشاره کرد حجاب و عفاف جزیی از شأن زنان مسلمان است.
او گفت: کرامت زن به حجاب است که در دسترس چشمهای هرزه نباشد. خداوند به زنانی که در بحث حجاب لجاجت میکنند کمک کند. باید بپذیریم اگر موضوع میخواهد در سطح قانون مطرح شود، باید به گونهای باشد که تنشزا نباشد، هدایت و تشویق در آن باشد و برای متخلفان یک نوع واکنشی باشد. اما نه اینکه برخی در خیابان راه بیفتند و با زنان بیحجاب برخورد کنند یا خدایینکرده توهین کنند.
رهبر میگوید: معتقدم مجامع عالی فرهنگ ما، یا همان مصوبهای که تصویب کرده بودند را اجرا کنند یا اگر حرف جدیدی در این رابطه دارند، مطرح کنند. این موضوعی نیست که صرفا ۴ نفر برای آن تصمیم بگیرند یا برخی بروند با زنان برخورد کنند و توهین کنند.
نماینده پیشین مجلس، با اشاره به موضع رهبری میگوید: در سخنان عیدانه ایشان صحبتی از حجاب نشد، زیرا رهبر انقلاب مسائل کلان کشور را میبینند و به معنای این نیست که از این وضعیت راضی هستند، مسائل کلان را رهبری سخن میگوید، اما سایر مسائل را دیگران مطرح میکنند، مثلا رئیس دولت چندروز قبل درباره حجاب سخنانی را مطرح کرد.
رهبر ادامه داد: قطعا آقا از مسئله بدحجابی در کشور راضی نیستند. حالا این ایام بگذرد و ببینیم مسئولین فرهنگی چه راه حلی را که تبعات نامطلوبی هم نداشته باشد را در نظر میگیرند. دستگاها باید درباره حجاب مردم را اقناع کنند. مثلا صداوسیما برنامههایی را بگذارد و از فواید حجاب به مردم بگویند. من اخباری که از خارج از کشور میشنوم، میگویند از هر ۱۰ زن، چند نفر از آنها مورد تعرض قرار میگیرند. زنان ما عفیف هستند، اما برخی از آنها به موضوع حجاب توجه ندارند که باید توجه آنها را به سمت حجاب برد. اما به هر حال باید راههای قانونی هم وجود داشته باشد برای متخلفین.